Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2017-07-06

Dariusz Kwieciński volt szolgáltatási igazgató, megbízott ügyvezető és lengyelországi értékesítési vezető

A Fujitsu júliustól Dariusz Kwiecińskit nevezte ki kelet-európai vezetőjévé. Új pozíciójában Kwieciński felel a Fujitsu értékesítési és üzleti tevékenységéért Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia területén. 2006 óta Dariusz Kwieciński több vezetői pozícióban is bizonyította szakmai rátermettségét a Fujitsunál. Volt szolgáltatási igazgató, megbízott ügyvezető és lengyelországi értékesítési vezető. Dariusz Kwieciński a varsói műszaki egyetemen (Politechnika Warszawska) szerzett diplomát.

 

„Örömmel mutatjuk be új kelet-európai vezetőnket, Dariusz Kwiecińskit. Biztos vagyok benne, hogy tapasztalata és vezetői képességei folytán Dariusz sikeresen fogja irányítani a Fujitsu kelet-európai tevékenységét és támogatni cégünk digitális üzletágának és globális jelenlétének bővítését” – nyilatkozta Juan Porcar, a Fujitsu alelnöke és Kelet-Európáért, Oroszországért, a FÁK országaiért és Afrikáért felelős vezetője.

 

„Új szerepkörömben is változatlanul arra törekszem majd, hogy a Fujitsu átfogó portfóliójára és korszerű technológiájára támaszkodva, még jobb kiszolgálásban részesítsük ügyfeleinket. A Fujitsu portfóliójának új területeit nyitjuk meg viszonteladó partnereinek előtt, hogy kiemelt stratégiai fejlesztéseinket hasznosítva új üzleti lehetőségekhez jussanak, és támogatni tudják ügyfeleiket a digitális jövőbe vezető úton” – tette hozzá Dariusz Kwieciński, a Fujitsu kelet-európai vezetője.