Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-07-01

Kódolatlan július a MinDig TV-n!

 

Négy hétig kódolatlanul nézhető a Kiwi TV gyerekcsatorna műsora minden MinDig TV néző számára, a 45. programhelyen. A TV2 Média Csoport Kft.és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően 2017. július 3-30. között 750 ezer háztartásban többek között olyan népszerű mesék hősei várják a legkisebbeket, mint a Kung Fu Panda, a Lorax, a Micimackó: Tavaszolás Zsebibabával, a Rio 1-2, vagy a Hókirálynő.

 

A TV2 Média Csoport Kft.és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően 2017. július 3-30. között az összes MinDig TV néző számára kódolatlanul elérhető lesz a Kiwi TV gyerekcsatorna.

 

A nyári szünidőben a jól ismert kedvencek mellett, az animációs filmek legjobbjait is elhozza a Kiwi TV. A gyerekcsatorna kínálatában, reggel 9 órakor és este 20 órakor a legnépszerűbb mesék hőseivel hűsölhetnek azok a vakációzók, akik a Kiwi TV-re kapcsolnak. A csatorna műsorkínálatban számtalan közönségkedvenc helyet kap majd. Július elsején jön Dr. Seuss klasszikus meséjének animációs adaptációja, a Lorax, 5-én visszarepít a Kiwi TVÓz birodalmába, július 8-án pedig Mr. Peabody és Sherman kalandjaiban egy különleges kutya és gazdája gondoskodnak a kikapcsolódásról. Po Panda július 9-én és 18-án is akcióba lendül, a Kung Fu Panda 1. és 2. részében, de a Rio állatserege is duplázza az élményeket, hiszen július 13-án az első, július 22-én pedig második felvonásával színesíti a kínálatot. 20-án és 21-én a Hókirálynő hoz enyhülést a forróságban, de július 23-án betekintést nyerhetnek a gyerkőcök abba is, hogy Micimackó és csapata hogyan tavaszol Zsebibabával, míg 29-én Croodék nem mindennapi famíliája költözik be a nappalikba. Július 30-án, a Hotel Transylvaniában Drakula gróf bulija zárja a hónapot. Az izgalmakról senki nem marad le, hiszen egész nyáron, minden reggel és este, újra visszatérnek majd a közkedvelt karakterek.

 

A Kiwi TV a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 45. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Kiwi TV csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített
DVB-T
tunerrel rendelkező tévékészüléken.