Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2017-06-28

Pályázati felhívás

Idén november 22-23-án rendezik meg Brüsszelben a Safer
Internet
Forumot, amelyen Magyarország is részt vesz. A magyarországi Safer Internet Program ehhez olyan lelkes, 13-19 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik szívesen képviselnék hazánkat az eseményen. A pályázók közül végül egy fiatal utazhat Brüsszelbe.

A jelentkezés feltételei: magyar és angol nyelvű motivációs levél, hogy miért szeretnének részt venni a programban; az őszi időszakban online meetingeken való részvétel. A brüsszeli helyszínen aktív részvétel, más fiatalokkal együtt. Részvétel tananyag, internetbiztonsági kiadványok, videók készítésében, véleményezésében, aktív véleménynyilvánítás.

A jelentkezés határideje: 2017. július 10., hétfő 16 óra, a sip@gyermekmento.hu email címen.

A beérkezett anyagokból a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, mint a Safer Internet Program koordinátora választja ki azt az egy személyt, aki képviselheti hazánkat az őszi eseményen. A végleges döntésről minden pályázót értesítünk.

További információ:

 

 

 
 

 

 

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat az európai Safer Internet Programban (SIP) tudatosság-növelő központként a gyermekek, szülők és tanárok felvilágosítását, a program népszerűsítését tűzte ki célul. Szeretnénk elérni, hogy az országban minél több internethasználó böngészhessen biztonságos körülmények között, illetve, hogy probléma esetén az érintettek tudják, kihez fordulhatnak. Célunk, hogy egyszerre hívjuk fel a figyelmet az interneten leselkedő veszélyekre, és teremtsük meg azok orvoslásának, illetve a segítségnyújtás lehetőségét.

 

Partnereink:                                                                                

Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány:Lelkisegély-vonal és online tanácsadás gyerekeknek, 116-111, www.kek-vonal.hu

NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.: Káros, illegális és jogsértő tartalmak bejelentésére szolgáló Biztonságosinternet Hotline üzemeltetője, www.biztonsagosinternet.hu