Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2017-06-21

Száz diákot lát vendégül július 10-13. között a T-Systems Ötletcampus

A világot intelligenssé tevő ötletek kidolgozására ad lehetőséget egyetemisták és középiskolások számára az idén először megrendezendő T-Systems Ötletcampus. A piacvezető ICT cég négy napos júliusi rendezvényen a részvétel ingyenes.  A jelentkezőkből felállított  csapatok a szellemi alkotótáborban a T-Systems Magyarország okos megoldásain dolgozó szakértőivel konzultálhatnak; a legjobb ötletek megvalósításához a vállalat szakmai és anyagi támogatást nyújt, az ötletadók pedig csatlakozhatnak a T-Systems Magyarország 200 fős gyakornoki csapatához.

 

Száz diákot lát vendégül július 10-13. között a T-Systems Ötletcampus, amelynek a visegrádi Madas László Erdészeti Erdei Iskola biztosít helyszínt. A résztvevők csapatokban dolgozva gondolkodhatnak arról, milyen innovációs fejlesztési lehetőségeket látnak maguk előtt a ’mindenki digitalizácója’ jegyében. Az ötletcampust a városi lét közösségi kihívásaival foglalkozó non-profit Mindspace csapata facilitálja. A diákoknak emellett inspirációt nyújt Tóth Bence, a Neumann János Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Verseny nyertese, Rátai Dániel, a Leonar3Do nevű háromdimenziós szimulátor program és berendezés feltalálója, valamint a TheVR vloggerpáros.  A csapatépítés jegyében a résztvevőkre további érdekes programok várnak, esti kikapcsolódásként a Pilis Parkerdő Zrt. munkatársaival közös vadlesre és csillagászati túrára mehetnek a diákok.

Az ötletcampus utolsó napján szakmai zsűri értékeli a csapatok ötleteit, a koncepciójavaslatokat és az egyszerűsített üzleti modellt. A zsűri tagjai: a T-Systems Magyarország vezérigazgatója,  a vállalat vezető szakértői, valamint a Kitchen Budapest innovációs labor munkatársai.  

 

A T-Systems Ötletcampusra jelentkezni június 23-án éjfélig lehet jelentkezni  rövid motivációs kérdőív kitöltésével itt.

 

Így invitál a T-Systems Ötletcampusra a népszerű theVR egy vlogjában:

https://www.facebook.com/thevrhu/videos/1201949559909272/