Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2017-06-17

Az ipari szervezetek a világ minden pontján küzdenek a kockázatok kezelésével

A vezető ipari automatizálási vállalat négy kulcsfontosságú területet jelölt meg az ipari kockázatok menedzselésében
 

Az ipari szervezetek a világ minden pontján küzdenek a kockázatok kezelésével. Az olyan események, mint a termékvisszahívások, az adatlopások és a munkabalesetek következményei azonnal jelentkeznek és hatással lehetnek a fogyasztókra, a munkavállalókra, a szellemi tulajdonra és a bevételre is.
 
A kockázatmenedzsmentnek a problémák forrására kell fókuszálnia. Számos esetben ez az automatizálási infrastruktúrában található. A Rockwell Automation négy kulcsfontosságú területet határozott meg, hogy a kockázatokat a gyökerüknél lehessen kezelni. Ezek a területek a következők:
Berendezések elavultsága: A gyártási rendszer modernizálása fontos szerepet játszhat a kiesési idő minimalizálásában, valamint a minőség, a biztonság és a védelem javításában.
Minőség: A rendelkezésre álló üzemeltetési adatokat felhasználva javítható a minőségbiztosítás és jobban meg lehet felelni a szabályozási követelményeknek.
Munkabiztonság: A vállalati kultúra, a jogszabályi megfelelőség és a tőkekezelés kritikus területein a biztonsági ráfordítások csökkentik a biztonsági események számát és javítják az üzemi teljesítményt.
Infrastruktúrabiztonság: A létesítményekben és a vállalatokban a teljes körű biztonság megvalósítása segíti a munkavállalók, a szellemi tulajdon és a fizikai eszközök védelmét.
 
A vállalati kockázatmenedzsmentre egy folyamatos körforgásként tekintünk, amely magában foglalja a kiértékeléseket, a technológiát és az infrastruktúrát” – jelentette ki Scott Lapcewich, a Rockwell Automation ügyféltámogatási és karbantartási alelnöke és ügyvezető igazgatója. „A gyártási folyamatokban, az automatizálásban, az üzemeltetésben, valamint a munka- és infrastruktúrabiztonságban szerzett szakértelmünk egyedi ötvözetének köszönhetően képesek vagyunk segítséget nyújtani ügyfeleinknek abban, hogy csökkenthessék a vállalati kockázatokat az üzemi környezetben.
 
Ha a vállalatok foglalkoznak a kockázatokkal a fent említett kulcsfontosságú területeken, akkor képesek lesznek hatékonyan, a gyökerüknél kezelni a márka szempontjából kritikus munka- és infrastruktúrabiztonságból, minőségből és elavultságból származó kihívásokat. A kockázatmenedzsment négy, kulcsfontosságú területéről szóló e-könyv már letölthető a Rockwell Automation honlapjáról.