Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-06-12

Nem csak a hazai jazzélet kiemelkedő tehetségei, hanem világsztárok is fellépnek a II. JAZZFŐVÁROS fesztiválon Kecskeméten

Nem csak a hazai jazzélet kiemelkedő tehetségei, hanem világsztárok is fellépnek a II. JAZZFŐVÁROS fesztiválon Kecskeméten. Ráadásul a Domb Beachen rengeteg élmény vár kicsire és nagyokra augusztus 3-6-ig. Európa legnagyobb szabadtéri jazzfesztiválja ugyanis igazi családi kikapcsolódást kínál.

Jazz, fesztivál, vízpart, gasztroélmények! Kell ennél több? Az idei JAZZFŐVÁROS ennél is többet kínál! A Domb Beach igazi családi kikapcsolódásra várja a jazzrajongókat. A JAZZFŐVÁROSBAN zene szól majd mindenütt. A nagyszínpadon, a gasztrosátorban, sőt még a mólón is, így akár a lábunkat a vízbe lógatva is hallgathatjuk a jazzélet kiemelkedő előadóit. A zene mellett azonban számtalan program vár azokra, akik tartalmas kikapcsolódást keresnek a nyárra.
A Domb Beachen nem lesz ideje senkinek sem unatkozni. A vízparti fesztivál óriási területének minden szegletében izgalmas kaland vár gyerekekre és felnőttekre egyaránt. Ki lehet próbálni például egy különleges játékot, a buborékfocit, de versenybe szállhatunk a strandröplabda vagy a strandfoci pályán is. Azoknak is tartogat új kivívást a Domb Beach, akik szeretnék próbára tenni bátorságukat. A legvakmerőbbek kipróbálhatják a wakeboardot vagy akár a sárkányhajózást is. Emellett a legsportosabbak rajthoz állhatnak a futóversenyen.  

A JAZZFŐVÁROSBAN a legkisebbeknek is ott helyük. A játékszigeten ugrálóvár, valamint fejlesztő és ügyességi játékok is várják a család legkisebb tagjait. Ráadásul a jazzrajongást nem lehet elég korán kezdeni, így az apróságokra is vár majd koncertélmény. A rengeteg program mellett pedig – nem mellesleg - naponta 15 órányi jazz vár azokra, akik nem szeretnének lemaradni Európa legnagyobb szabadtéri jazzfesztiváljáról.




 
Bővebb infó a fesztiválról itt található.

Várunk mindenkit szeretettel és sok jazzel!