Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2017-06-12

A korábbi évekhez hasonlóan idén is akkreditált lovasterapeuta képzést indít a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány

A korábbi évekhez hasonlóan idén is akkreditált lovasterapeuta képzést indít a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány. Az országban egyedülálló programra olyan gyógypedagógusok és gyógytornászok jelentkezését várjuk, akik az Alapozó ismeretek a lovasterápiáról elnevezésű (Alapítási eng. ny. sz. 575-47/2017) 110 órás alapképzés elvégzése után a Lovasterapeuta képzés hippoterápia szakágonelnevezésű (Alapítási eng. ny. sz. 575-49/2017) 120 órás vagy a Lovasterapeuta képzés gyógypedagógiai lovaglás és lovastorna szakágonelnevezésű (Alapítási eng. ny. sz. 575-48/2017)120 órás képzésben szeretnének továbbtanulni.

A jelentkezési kérelemhez rövid szakmai önéletrajzot, valamint az alapképzettséget igazoló dokumentum fénymásolatát kell csatolni.

Az Alapozó ismeretek a lovasterápiáról elnevezésű képzés várhatóan 2017 októberében indul, a lovas felvételi vizsgákra szeptember folyamán kerül sor. A képzést sikeresen teljesítő résztvevők 2018-ban kapcsolódhatnak be a lovasterapeuta képzésekbe az említett két szakágon.

 

Részletes információk a www.lovasterapia.hu weboldalon találhatók a „Képzések” menüpont alatt, illetve segítség az mltsz@gyermekmento.hu
e-mail
címen kérhető.