Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
sulaki - 2017-06-12

A MOPHIE KIBŐVÍTI VEZETÉKNÉLKÜLI CHARGE FORCE TERMÉKPORTFÓLIÓJÁT

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie bemutatta a charge force vezeték nélküli termékcsaládjának legújabb tagjait, amely így már iPhoneÒ 7/7 Plus és Samsung Galaxy Galaxy SÒ8/S8 Plus készülékekhez is tartalmaz vezeték nélküli töltést lehetővé tévő mobiltokot, illetve vezetéknélküli töltőegységet.

 A mophie bemutatta legújabb iPhoneÒ 7/7 Plus és Samsung Galaxy SÒ8/S8 Plus készülékekre gyártott charge force mobiltokjait, illetve a charge force powerstation mini vezeték nélküli töltőegységét. Az új charge force termékeket úgy tervezték, hogy egyszerű vezeték nélküli töltést tegyenek lehetővé a legújabb csúcsmodellek számára.

 

„A mophie elkötelezett az olyan technológiák fejlesztése mellett, amelyek segítségével egész nap feltöltött állapotban tarthatjuk készülékeinket. Ezt a célt az új tokok ezúttal nem egy további akkumulátor beépítésével érik el, hanem azzal, hogy az egész nap folyamán egyszerű töltési lehetőséget kínál a tulajdonosuknak” – mondta el Ross Howe, a mophie helyettes marketing igazgatója.

 

A vékony, bőrborítású tokokat elég bármely mophie charge force wireless kiegészítőhöz érinteni, ami azonnal tölteni kezdi készülékünket. A tokokba épített mágneseknek köszönhetően minden charge force termékcsaládhoz tartozó töltőállványhoz tökéletesen illeszkednek. A charge force mobiltok kompatibilis a Qi, illetve más vezetéknélküli töltőrendszerekkel is. A tokokon továbbá szabadon hagyták a Lightning és Micro-USB portokat, lehetővé téve ezzel a vezetékes töltést, és a fülhallgató bemenethez történő hozzáférést is.

Amennyiben töltési lehetőség nem áll rendelkezésre a charge force powerstation mini kompakt, hordozható megoldást kínál. Egyszerűen illessze a kis méretű 3,000 mAh-es akkumulátoregységet a charge force mobiltok hátuljához, és aktiválja a vezeték nélküli töltést, majd feltöltés után távolítsa el. A change force powerstation mini energiaforráshoz való csatlakoztatása során választható, hogy maga a töltőegység, vagy az ahhoz csatlakozó készülék töltődjön először.

 

A karcsú tok megvéd a mindennapi kopástól, sérülésektől, anélkül, hogy növelné a készülék súlyát. A lekerekített sarkok nagyobb védelmet nyújtanak a kijelzőt érő esetleges karcolódások és repedések ellen. A prémium bőr és kiváló formatervezés erősíti a tokok tartósságát.

 

A mophie charge forceÔcase iPhone 7/7 Plus, és Samsung Galaxy S8/S8 Plus készülékekre, illetve a charge force powerstation mini megvásárolhatók a mophie.com weboldalon.

 

Kövesse a mophie termékekkel kapcsolatos híreket, közelgő eseményeket és akciókat a Facebook-on, Twitter-en, az Instagram-on, vagy regisztráljon a  mophie.com/innovation linken.