Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2017-06-10

A SHARP forgalmazni kezdte adatvédelmi gombokkal ellátott új big pad képernyőit

A Sharp Europe két új „adatvédelmi” gombbal egészítette ki legújabb BIG PAD interaktív képernyőit. A 70"-es PN-70SC5 és a 80"-es PN-80SC5 modelleket "Freeze Frame" (képernyő kimerevítés) és "Blackout" (elsötétítés) gombokkal látták el előlapjukon, így az előadó gyorsan kimerevítheti vagy elsötétítheti a képernyőt, miközben a csatlakoztatott eszközön dolgozik, vagy előkészíti a bemutatni kívánt tartalmat. Ezekkel az új funkciókkal az előadók magabiztosabban prezentálhatnak, ami lebilincselőbb és együttműködésre ösztönzőbb megbeszéléseket eredményez.

 

A Sharp a PN-70SC5 és a PN-80SC5 képernyők műszaki jellemzőit is fejlesztette. Ezek az első BIG PAD modellek, amelyek rendelkeznek ún. "közvetlen optikai kötéssel" a jobb érintési élmény érdekében. A közvetlen kötés megszünteti az
LCD
panel és az érintőfelület közötti légrést, így érintése pontosan ott jelenik meg, ahova mutat.


 

A közvetlen optikai kötés és az egyéb megjelenítési technológiák, köztük a 10 pontos infravörös (IR) érintés, együtt biztosítják a Sharp "Toll a papíron" felhasználói élményét, ami elnevezésében pontosan leírja, hogy milyen ujjal vagy érintőtollal a BIG PAD-ra írni: mintha egy igazi tollat használva írna papírra.

 

- A BIG PAD esetében a legnagyobb hangsúly mindig a felhasználói élményen van, hat évet töltöttünk fejlesztésével, hogy gyors, intuitív és könnyen használható legyen, minden új készülék esetében erre építünk. Amit legújabb modellünkön a felhasználók biztosan észrevesznek, az a hihetetlenül pontos érintésvezérlés és pár gyorsgomb az előlapon, amivel jobban kezelhetik a készülékeket. A képernyő kimerevítése vagy elsötétítése azt jelenti, hogy nem kell megmutatniuk, hogy mit csinálnak a számítógépen. - mondta Christopher Parker, Senior Product Manager , Visual Solutions, Sharp Europe.

 

A PN-70SC5 és a PN-80SC5 modelleken futtatható a Sharp Touch View szoftvere, egy érintésvezérléssel irányítható képernyős kezelőfelület, aminek segítségével egyszerűen kezelhet különböző fájltípusokat, köztük Microsoft® Office alkalmazások állományait, videókat és weboldalakat. A különböző típusú fájlok egyidejű megnyitása és kezelése lehetővé teszi, hogy dinamikusabb megbeszéléseket tartson.

 

A találkozókon történő együttműködés megkönnyítése érdekében a PN-70SC5 és a PN-80SC5 rendelkezik a Sharp Display Connect alkalmazással is. A Sharp Display Connect lehetővé teszi, hogy akár 50 ember csatlakozzon a BIG PAD képernyőhöz saját személyes eszközével, jegyzeteket készítsen, és hozzájáruljon a megbeszéléshez, vagy megossza saját tartalmát eszközéről a BIG PAD képernyőjére.

 

A PN-70SC5 és PN-80SC már elérhető a Sharp és partnerei szaküzleteiben.