Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
Sulaki - 2017-06-05

Maximum hármat lehet párhuzamosan tölteni  

A Siemens 150 kW-os , nagy teljesítményű töltőrendszerének új generációja akár 920 voltos feszültség szinten is tudja tölteni a jelen és a jövő elektromos járműveit. Ez azt jelenti, hogy a csupán tíz percet igénybe vevő töltést követően az elektromos járművek több, mint 100 kilométeres út megtételére képesek. A CCS, CHAdeMO és Type 2 fő töltési szabványoknak megfelelő elektromos járművekből maximum hármat lehet párhuzamosan tölteni.

zeket a nagy töltési sebességeket az ECC3000 töltésszabályozóval összekapcsolt Siemens Sinamics DCP és Simatic S7 ipari komponensek tökéletesen szinkronizált hardvere és szoftvere teszi lehetővé. A Siemens
szoftver
segítségével úgy létesíthető kapcsolat az üzemeltetők töltés-irányító rendszereivel, hogy közben garantált a legnagyobb fokú adat- és informatikai biztonság. A Sinema Remote Connect használatával megvalósított távoli hozzáférés nemcsak rövid válaszidőket biztosít, de az adatelemzés eszközeivel támogatja a gyors és alacsony költségű szervizelést, valamint az optimalizált megelőző karbantartást is.