Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
sulaki - 2017-06-02

A Real Madrid C.F. szélsője elmesélte gyerekkori emlékeit arról, milyen volt Cardiff-ban felnőni, az UEFA Bajnokok Ligája idei rendező városában

Kicsivel több, mint 48 órán belül az idei Bajnokok Ligája szezon csúcspontjához érkezik – a Real Madrid C.F. szélsője és a Nissan nemzetközi képviselője elmesélte nekünk mit jelent neki a Bajnokok Ligája rendező városa, Cardiff.

Mesélt a kedvenc emlékeiről, helyeiről és arról milyen lenne számára felemelni a Bajnokok Ligája trófeát Wales fővárosában, Cardiff-ban. Gareth felfedte azt is, hogy az álatala imádott játék gyakran bajba keverte Cardiff utcáin.

 

A Nissannal - a versenysorozat hivatalos autóipari támogatójaval – készített interjúja során az alábbiakat mesélte:

“Gyerekkoromban csak futballt néztünk a szüleim házában…” majd hozzátette: “Mindig bajba kerültem, amikor átmentem a barátaimhoz, egy öreg hölgy gyakran kijött és pár alkalommal hívta a rendőröket is, mert túl hangosak voltunk.”

Gareth elmondta, hogy mióta ő Wales leghíresebb futball játékosa a világon, azóta különleges falfestmények kerültek ki a városban, melyek őt ünneplik.  

“Ez egy kicsit fura nyilvánvalóan, Cardiffben nőttem fel, és egy normál cardiff-i fiú voltam, most pedig óriási rajzok vannak az utcákon rólam.”

Tett pár ajánlást is arra vonatkozóan, hogy a hétvégi döntő miatt Cardiff-be utazó rajongóknak mit kellene majd megnézni a városban.

“A cardiff-i várkastély egy csodás hely a város közepén, és talán még lent a cardiff-i öbölben van egy remek Nando's étterem is, amit szeretek.”

 

Gareth beszélt még arról is, hogy milyen büszke arra, hogy az UEFA Bajnokok Ligája döntője szülővárosában kerül idén megrendezésre illetve elmondta mit jelentene számára, ha odahaza emelhetné fel a trófeát.

“A Bajnokok Ligája házigazdájának lenni nyilvánvalóan felfogja lendíteni a gazdaságot és mindent Cardiff környékén. A Bajnokok Ligája az első számú trófea, ha a barátaim és a csalódom előtt a szülővárosomban emelhetném a magasba az egy valóra vált álom lenne.”

Az alábbi linken meghallgathatja Gareth Bale-t, ahogy az emlékeiről beszél:  https://youtu.be/yWCCh4AfCC0