Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
sulaki - 2017-06-02

A Magyar Telekom Flip néven új vezetékes ajánlatot kínáló márkát indított útjára május közepén

A Magyar Telekom Flip néven új vezetékes ajánlatot kínáló márkát indított útjára május közepén. A Flip az egyszerű, de jó színvonalú alapszolgáltatást kereső, a többlet és kényelmi szolgáltatásokat nem igénylő ügyfeleknek szól, rendkívül kedvező árszintet kínálva és mindezt hűségidő nélkül, kötöttség mentesen. A Flip márka piaci bevezetése, szolgáltatása és árazása álláspontunk szerint mindenben megfelel a vonatkozó jogszabályoknak és hatósági döntéseknek, egyúttal egy új gondolkodást tükröző ajánlat, amely egy speciális ügyféligényre ad egyszerű és frappáns választ: a Flip vonzó és pont jó azon ügyfeleknek, akik kötöttségek nélkül, jó színvonalon kívánnak otthoni szolgáltatásokat igénybe venni, legyen szó akár vezetékes internetről, TV-ről vagy telefonról.

 

Az NMHH múlt pénteki megkeresése nyomán a Magyar Telekom 2017. május 29-ével módosította a Flip márkára vonatkozó ÁSZF-jét, nagyon gyors határidővel teljesítve az ideiglenes intézkedésben foglaltakat. A módosítás technikai jellegű volt, és a Magyar Telekomra vonatkozó nagykereskedelmi-szabályozási feltételeknek való megfelelés kifejezett megjelenítését szolgálta, így az előfizetők számára semmilyen lényegi változással nem járt!

 

A hírközlési piacon egy új márka bevezetése esetén természetes, hogy a hatóságok a márkát és a márkanév alatt nyújtott szolgáltatást vizsgálatnak vetik alá. A Magyar Telekom természetesen mindenben együttműködik az NMHH-val. Meggyőződésünk, hogy a Hatóság célja egybeesik a Flip célkitűzéseivel: közös érdek az előfizetők igényeinek magas színvonalú szolgáltatásokkal történő kiszolgálása.

 

 

 

És a technikai jellegű változások, amelyek a Flip előfizetőket érintik:

1)       A Flip Otthon díjcsomag helyett az új előfizetők a Flip Otthon+ díjcsomagra fizethetnek elő.

2)      A már szerződéssel rendelkező ügyfelek szerződését módosítottuk a Flip Otthon+ díjcsomagra.

3)      A Flip Otthon+ díjcsomag és a Sebességnövelő értékei azonos ár mellett magasabbak, mint a korábbi Flip Otthon csomagé

 

Flip Otthon és Sebességnövelő

 

Flip otthon

100
Mbps
Sebességnövelővel

 

Letöltés

Feltöltés

Letöltés

Feltöltés

Kínált

100

10

200

20

Garantált

1

1

1

1

 

Flip Otthon+ és Sebességnövelő

 

Flip otthon+

130 Mbps Sebességnövelővel

 

Letöltés

Feltöltés

Letöltés

Feltöltés

Kínált

120

10

250

20

Garantált

15

2

15

4