Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
sulaki - 2017-06-01

Mit rejt az új alkalmazás?

 
2017. május 31-én elérhetővé vált a Simple alkalmazás új verziója, teljesen megújult kezelőfelülettel, és új funkciókkal. Ami nem változott: továbbra is bármely bank által kibocsátott bankkártyával használható az alkalmazás!

A felhasználói visszajelzések alapján megújult alkalmazás a dizájn mellett jónéhány új funkcióval is bővült, a legfőbb változások a következők:

  • Az egyes szolgáltatások (kártyák) tetszés szerint átrendezhetők, így a kedvenc szolgáltatások könnyebben és gyorsabban elérhetők mostantól. 
  • Az új gyorsindítás funkciónak köszönhetően az eddigieknél gyorsabban és egyszerűbben lehet vásárlást végrehajtani az alkalmazásban.
  • A hamburger menüvel gyorsabban és áttekinthetőbben érheted el személyes adataidat, jegyeidet, kuponjaidat, pénztárcádat.
  • Az aktív kártyákon mostantól könnyebben nyomon követheted és leállíthatod parkolásodat, vagy autópálya-matricáid érvényességét
Figyelem: a biztonság növelése érdekében az új alkalmazással végrehajtott első vásárlás során szükséges megerősíteni Simple jelszavadat.  A továbbiakban a vásárlási limit (5000 Ft) feletti tranzakciók  esetén lesz elsősorban szükség jelszavadra. 

Simple by OTP

Az alkalmazás egyúttal új arculatot kapott, amint azt minden bizonnyal észrevetted: zöldre váltottunk. Eddigi filozófiánkhoz híven az alkalmazásban továbbra is bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, VISA és American Express kártyával lehet fizetni a szolgáltatásokért, és ez a jövőben sem fog változni, sőt - a fizetési lehetőségek hamarosan tovább bővülnek.

Itt még nincs vége: az alkalmazást továbbra is gőzerővel fejlesztjük, és hamarosan újabb meglepetésekkel jelentkezünk!

 
            

Hogyan fizess az alkalmazásban?

  • A Simple alkalmazásban bármelyik bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával fizethetsz, amit akár hozzá is rendelhetsz profilodhoz. 
  • Fizetési limit: az alkalmazás 5000 forint feletti vásárlásnál (elmentett kártya esetén) az érintésmentes bankkártyákhoz hasonlóan automatikusan elkéri Simple-jelszavadat, de a limitet ennél alacsonyabbra is beállíthatod!
 

 

AZ ALKALMAZÁSBAN JELENLEG AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK ÉRHETŐK EL:

Parkolás
Indítsd és kövesd a parkolásod egyszerűen,
GPS
-es helymeghatározással, akár távolról,
SMS
és apró nélkül, az NMFR rendszerében regisztrált virtuális parkolójeggyel

E-matrica
Megyei és országos autópálya matricák minden kategóriára bárhol, bármikor, az NMFR rendszerében regisztrált virtuális matricával

Ételfutár
Böngészd az étlapot bárhol is vagy, és rendelj ételt országszerte 300 étterem kínálatából. Ételrendelés készpénz nélkül, a mobiloddal

Jegy
Színház-, koncert-, strand- és egyéb jegyek a mobiloddal. Last minute színházjegyek akár 50 % kedvezménnyel!

Cinema City
Válogass országosan 20 Cinema City mozi kínálatából, és vedd meg a mozijegyedet is egyszerűen az alkalmazással. Nem kell többé keresgélned, hogy melyik zsebedbe raktad a mozijegyeket, csak a mobilodra van szükséged

Bookline
Könyvet rendelni könnyen, gyorsan, egyszerűen! Néhány ujjmozdulattal végigböngészheted és megvásárolhatod a legnagyobb magyar könyvkínálatot, bárhol is légy.

Automata
Vásárolj étel, és italautomatákból aprópénz nélkül, vagy fizesd a parkolásod a WestEnd parkolóautomatáinál

Főtaxi
Rendelj taxit Budapesten egyetlen gombnyomással. Nyomon követheted az autó érkezését, és akár fizethetsz is a mobiloddal

Mozi
Böngészd a Budapest Film és a Mi Mozink műsorát akár a villamoson is, és vedd meg jegyedet a mobilon keresztül. Belépéskor elég telefonodon felmutatnod a jegyedet

Party
Válogass a legjobb bulik kínálatából a mobilodon, helymeghatározással

Hűségkártya
Tárold virtuálisan különféle kedvezménykártyáidat az appban, így mindig kéznél lesznek