Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
sulaki - 2017-05-26

A prémium minőségű beépített akkumulátoros mobiltelefontokokat gyártó Mophie bemutatta a Juice PackÒ sorozat Samsung csúcskészülékekhez gyártott modelljeit

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó Mophie[1] bemutatta legújabb, vezeték nélküli töltőmegoldásokat is támogató Juice PackÒ termékeit Samsung Galaxy S8 és Samsung Galaxy S8+ készülékekhez.

 

Mindkét modell támogatja a charge force™ technológiát, amely mágneses illesztést tesz lehetővé a mophie összes charge force™ kompatiblis kiegészítőjével, ami minden eddiginél egyszerűbbé teszi a vezeték nélküli akkumulátortöltést legyünk akár otthon, az irodában, vagy éppen mozgásban.

 

A Juice PackÒ Galaxy S8 2,950mAh teljesítményű újratölthető akkumulátort tartalmaz, amely több mint 33 órányi beszélgetési időt biztosít, míg a Juice PackÒ Galaxy S8+ készülékben található akkumulátor 3,300mAh-es teljesítményével, több mint 39 óra beszélgetési időt tesz lehetővé a felhasználóknak.

 

Mindkét termék tartalmazza a Mophie márkára jellemző gumírozott belső rögzítőpontokat, a kijelzőt leejtéskor is megvédő kidomborított sarokfelületeket, az előrenéző hangszóró portokat, és a
LED
-es töltöttségi szint kijelzőt.

 

A Mophie Juice PackÒtokok Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8+készülékekhez megvásárolhatók a mophie.com weboldalon.

 

[1]Forrás: NPD Group, Cellphone
Device
Protection, Charging Case, Dollars & Units.