Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
sulaki - 2017-05-25

A továbbfejlesztett teljes szöveges kereséssel a Sygic szórakoztatóbb autózást biztosít felhasználóinak

A Sygic, a világ világszerte több mint 150 millió felhasználóval rendelkező, vezető GPS-alkalmazása új, teljes szöveges keresési funkcióval bővíti már most is nagyszerű navigációs alkalmazását. A teljes szöveges kereséssel a felhasználók gyorsabban és egyszerűbben, problémamentesen találhatják meg a keresett helyeket.

 

A továbbfejlesztett teljes szöveges kereséssel a Sygic szórakoztatóbb autózást biztosít felhasználóinak. Az új frissítés és a friss térképek minden felhasználó számára ingyenesek. A szolgáltatás a Sygic Hasznos helyek funkciójával is együttműködik – az autósok láthatják a Foursquare és a Yelp értékeléseit, elérhetőségi és nyitvatartási adatokat, de még az árkategóriákat is.

 

„Minden új funkció izgalmas kihívást jelent számunkra, és fokozott előnyt nyújt a felhasználóinknak. Az alkalmazás hagyományos navigációs
szoftver
és mindennapi használati platform is egyben. Szeretnénk segíteni a felhasználóinknak eljutni a munkahelyre, megtalálni a legjobb szállást, sőt, még a lehető legolcsóbban tankolni is” – mondja Michal Stencl, a Sygic vezérigazgatója.

 

Ezen túlmenően a Sygic legújabb verziójának Intelligens
Bluetooth
funkciójával az Android-alkalmazások, amikor a munkahelyen beszáll a kocsijába, automatikusan megkérdezik a felhasználótól, szeretne-e hazanavigálni. Az otthon és a munkahely helye és az indulási időpontok beállítása után a többi már rábízható a készülékre. A Sygic
GPS
navigáció és valós idejű forgalmi adatai segítenek a felhasználóknak elkerülni a késéseket az utakon és megtalálni a leggyorsabb utat hazafelé.

 

Az Android-felhasználók számára elérhető új, egyedi funkció a Sygic egyérintéses navigációja. Ezek az ügyfelek a kívánt helyet elmenthetik az okostelefon képernyőjére (például Rákóczi út, Budapest) – ezután pedig bármikor egyetlen érintéssel elnavigálhatnak ide. Az autósok számos címet elmenthetnek a képernyőre (például anya, apa, nagymama, egyetem, József Attila sugárút, Szeged). Ezzel a felhasználók időt spórolnak, mert közvetlenül az okostelefon képernyőjéről, egyetlen érintéssel navigálhatnak.