Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2017-05-23

Márciusban a China-CEE Fund megvásárolta az Invitel Csoportot, és ezzel a vállalatcsoport fejlődése új fázisba érkezett

A márciusi tulajdonosváltással az Invitel Csoport fejlődése új fázisba érkezett. Egy szűkebb, de más jellegű, erős iparági tapasztalattal rendelkező felsővezetői csapat feladata lesz a növekedési célok elérése.

Márciusban a China-CEE Fund megvásárolta az Invitel Csoportot, és ezzel a vállalatcsoport fejlődése új fázisba érkezett. A China-CEE Fund hisz a cégcsoport sikeres stratégiájában, azt folytatni és egyben annak megvalósítását gyorsítani szeretné.

David Blunck vezérigazgató vezetésével egy újonnan felálló, szűkebb felsővezetői csapat feladata lesz a növekedési célok elérése.

Langsteiner Marianne látja el továbbra is a lakossági és kisvállalati üzletág (Invitel Zrt.) operatív vezetői feladatait.

Javorniczky Áron eddig sikeresen vitte az Invitech Solutions operatív vezetését. Most egy új, csoportszintű szerepet vállal, az Invitel Csoport operatív vezérigazgató-helyetteseként felel a technológiai és fejlesztési feladatokért, mind az Invitel Zrt., mind az Invitech Solutions Zrt. területeit felügyelve. Az Invitech Solutions kereskedelmi vezetőjének utódlásáról a vállalaton kívűlről gondoskodik a cégcsoport.

Közös megegyezéssel, kölcsönös elégedettséggel távozik a cégcsoporttól Balogh Ákos, Bognár Ádám, Dr. Budai J. Gergő és Mártha Imre. A Csoport pénzügyi vezérigazgató-helyettesi feladatkörét külső forrásból fogja biztosítani, a többi területet a jövőben pedig más struktúrában működteti. A távozó vezetők egy átmeneti időszakban tovább támogatják a csoport munkáját.

A tulajdonosváltás mérföldkő; a vállalatcsoport fejlődése és a vezetők további karrierje új fázisba érkezett. A távozó vezetők az elmúlt időszakban jelentősen hozzájárultak az Invitel Csoport fejlődéséhez, üzleti sikereihez. Nekik is köszönhető az eredményes pénzügyi átstrukturálás 2013-ban, a tavalyi sikeres jogi szétválás, illetve a cégcsoport idei értékesítése. A cégcsoport ezúton is megköszöni eddigi értékes munkájukat és stratégiai szerepükben elért eredményeiket.

A China-CEE Fund elkötelezett az Invitel Csoport növekedése mellett. A lakossági és kisvállalati szegmensben továbbra is a szupergyors hálózatokon alapuló tévé- és
internet
szolgáltatások lesznek fókuszban. Az Invitech Solutions-nél a konvergens informatikai és telekommunikációs megoldások nyújtása áll a középpontban, a közép- és nagyvállalati, kormányzati, illetve nagykereskedelmi partnerek részére. A szűkebb, de más jellegű, erős iparági tapasztalattal rendelkező felsővezetői csapat feladata lesz ezen növekedési célok elérése.