Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2017-05-23

Az XSplit a QNAP egyik élő közvetítést támogató partnere

A QNAP bejelentett a DJ2 Live live streaming alkalmazást a QNAP
NAS
-ok számára, amely 4K-ban sugározza, és ezzel párhuzamosan közvetlenül menti a felvételeket a NAS-ra a jövőbeni szerkesztéshez. A DJ2 Live a vállalkozások és szervezetek számára készült hatékony eszköz, ha konferenciákat, szemináriumokat, tréningeket vagy gaming eseményeket rendeznek. A DJ2 Live lehetővé teszi a nyilvános felhőszolgáltatásokba történő valós idejű továbbítást, ezzel szélesebb közönséget érhetünk el (beleértve a Facebook®, a YouTube ™ és a valós idejű üzenetkezelő protokollt támogató platformokat).

 

„Az élő közvetítés és az online műsorszolgáltatás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A DJ2 Live biztonságos privát csatornát biztosít a vállalatoknak és magánszemélyeknek, hogy megoszthassák az információkat a közönséggel, és lehetővé tegye a valós idejű közönségkapcsolat növelését.” – nyilatkozta Mars Kuo, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: „A videofolyamokat a NAS-ra is menthetjük a jövőbeli élő bejelentkezésekhez, valamint az egyszeri, megismételhetetlen részeket többször is felhasználhatjuk különböző anyagokban.”


A DJ2 Live a forrásmédiából (videokamerával, screen capture box-szal vagy audió interfésszel) digitalizálja a videofelvételt (e.x. XSplit), majd élő közvetítést tesz közzé a QNAP NAS-on keresztül. Valós idejű átkódolási technológiával a felhasználók a sávszélességüknek megfelelő felbontással nézhetik az adást. További funkciók: hozzáférés-vezérlés (Google OAuth), biztonságos kapcsolat (SSL) és skálázható élő közvetítés CDN-nel. A DJ2 Live
API
lehetővé teszi a külső alkalmazások rendszerintegrációját is.

 

Az XSplit a QNAP egyik élő közvetítést támogató partnere, mely könnyen kezelhető felülettel, számos professzionális gyártási funkcióval és egyéni plug-inekkel (például jelenetváltást, háttércserét stb.) a közvetítést valóban személyessé teszi. "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a QNAP DJ2 Live megoldását a streamelők és tartalomkészítők egyre növekvő felhasználói bázisához juttassuk el. Reméljük, hogy további ambiciózus felhasználókat és vállalatokat találunk, akik egy központosított megoldást keresnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy élő közvetítésüket az interneten tegyék közzé az élő közvetítő oldalakon, miközben rögzítik az élő videókat azonnali szerkesztésre a LAN-on.” - mondta Henrik Levring, ügyvezető igazgató A SplitmediaLabs Limited ügyvezetője.

 

Elérhetőség

A DJ2 Live már elérhető a QTS App Center -ben.

 

Rendszerkövetelmény:

  1. Támogatott QNAP
    NAS
    modellek: TS-x51, TS-x51A, TS-x51+, TBS-x53A, TS-x53A, TS-x53B, TS-x53 Pro, TS-x70, TS-x71 és TVS-x82 torony és rack kialakítású NAS-ok.
  2. QTS 4.3.0 (vagy újabb)
  3. Minimum 2GB RAM