Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
sulaki - 2017-05-22

Ez a new retail enviroment szerint épült szalonok legújabb tagja

Megnyílt a legújabb Nissan autószalon Ferihegyen. Ez a kereskedés is már a new enviroment concept szerint épült, így az egyik legmodernebb Nissan szalonok egyike.

A Ferihegy Autó Kft. már több, mint 30 éves autóipari tapasztalattal rendelkezik és 15 éves múlttal új autók értékesítése terén.

A budapest-i Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér közelsége miatt pedig az új szalon kíváló helyen nyílt. Ez a terület eddig lefedetlen volt a Nissan által, így stratégiailag egy fontos űrt tölt ki az új kereskedés.

A new retail enviroment jegyében épült márkakereskedésbe belépve az ügyfél először egy kiemelt modellel találkozik, majd az autókat a szalon falánál láthatja körben, középen pedig asztalokat és székeket helyeztek el, ez által a munkatársakkal partneri viszony léphet fel és így ismerkedhet meg az általa kedvelt modellekkel. Az új szalonban természetesen a munkatársak már tabletek segítségével is be tudják mutatni a legújabb modelleket.

Az ünnepélyes megnyitón lehetőség volt egy félbe vágott Nissan LEAF megtekintésére is, ezzel emelve az esemény különleges hangulatát.