Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
sulaki - 2017-05-21

Idén 14. alkalommal került megrendezésre a Little Miss & Mister Hungary gyermekszépség és tehetségkutató verseny. Az országos előválogatóról 40 gyermek jutott tovább a döntőre, közülük választottak győzteseket.

14. alkalommal került megrendezésre a Little Miss & Mister Hungary a siófoki Ce Plaza Hotelben. A gyermekszépség és tehetségkutató verseny döntőjébe negyvenen jutottak be országos előválogatók által.

A 4 és 18 év közötti gyerekek a döntő előtt felkészítő táboron vettek részt a Balaton mellett. Ez idő alatt szakértők segítségével sajátították el a színpadi mozgással kapcsolatos ismereteket, valamint ellátogattak a Zamárdi Kalandparkba, és egy fotózáson is részt vettek, ahol Mercedes veterán autócsodák mellett pózolhattak a Mercedes-Benz Siófok jóvoltából.

A döntő egy nagyszabású gálaműsor keretein belül zajlott Siófokon, amelynek műsorvezetője az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorból ismert nagyszájú kislány, Kaiser Csinszka volt. A zsűriben mások mellett Kiszel Tünde és kislánya, Romhányi Judit, a Ce Plaza Hotel marketing igazgatója, valamint Kovács Miklós, a Mercedes-Benz Siófok tulajdonosa értékelték a kifutón sétáló kicsiket.

A Little Miss & Mister Hungary 2017. abszólut győztesei: Li Tiffany 7 éves, Nagy Boglárka 4 éves, Timár Alina 9 éves és Nagy Lili 11 éves kislányok illetve Varga Zalán 4 éves és Alföldi Bence 11 éves kisfiú lettek.

A verseny főszervezője, Bartalovics Ildikó elmondta: a hiedelmekkel ellentétben a szépségversenyek pozitívan hatnak a gyerekekre. Önbizalmat kapnak, barátságot kötnek, illetve egy napig királynők lehetnek, hiszen náluk minden gyermek koronát kap.

A zsűri elnöke Kovács Miklós, a Mercedes-Benz Siófok tulajdonosa volt, aki azért vállalta el a felkérést, mert a családi vásárlókhoz szerette volna közelebb hozni a márkát. Az üzletembernek annyira megtetszett az együttműködés, hogy a gyermekek édesanyjai között megrendezett Anyuka Szépe versenyt is támogatták.

A Little Miss & Mister Hungary 2017. versenyen minden korosztálynak külön kategória győzteseket is hirdettek, akik Görögországba utaznak képviselni Magyarországot. A korosztályos első helyezettek:

Orosz Réka, Pre-teen Miss Hungary győztese
Szakács Fanni, Tini kategória győztese
Mozga Sára, Little Miss Hungary győztese
Nagy Boglárka, Mini Miss Hungary abszolút győztese
Jáger Nina, Pre-teen Miss Hungary győztese
Alföldi Bence, Pre-teen Mister Hungary győzte

Görögország mellett hamarosan egy bulgáriai világversenyen is bemutatkoznak a magyar gyerekek. Ide a Mini Miss Hungary 2017 címet szerzett Menyhárt Lola, a Little Mister Hungary 2017 címet szerzett Sándor János Vilmos, Varga Zalán, valamint Nagy Lili és Turi Roxána utaznak majd.

"A gyerekek már nagyon készülnek a világversenyre, angolul tanulnak és tervezik a ruhájukat. Nekem két kislányom is megy majd: Roxána és Alexa imádják a szépségversenyeket, nagyon lelkesek minden alkalommal" - mondta Turi Eszter, aki az édesanyák számára rendezett versenyen is elindult.

Szintén Bulgáriába utazik a 4 éves Varga Zalán is a családjával. A kisfiú édesanyja, Ibolya elmondta: csak idén januárban kezdtek el szépségversenyekkel foglalkozni, és hatalmas eredménynek tartják, hogy néhány hónap leforgása után világversenyen képviselhetik hazánkat.

Támogatók: Régió játék, Mercedes-Benz Siófok, Roxy Pizzéria siófok, Ce Plaza Hotel, Zamárdi Kalandpark, Mille bay