Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
Sulaki - 2017-05-19

A Krypton 500 már elérhető

A Genesis továbbra sem lassít és számos idei újdonság után egy újabb meghatározó terméket dob piacra, mely az elérhető árú minőségre vágyó játékosoknak készült. Ez a Krypton 500 egér. A Krypton 500 lelkét egy PixArt PMW3325-ös optikai szenzor adja, mely maximum 7200 DPI érzékenységet tesz lehetővé. Természetesen a felhasználók egy gombnyomással változtathatnak az érzékenységen, méghozzá az előre beállított 7 értékkel. A szenzor mellett a kapcsolók minősége is fontos, így választásunk az Omron-ra esett, vagyis akár 10 millió leütés sem jelent gondot.


A belső memóriának és a kiterjedt
szoftveres
támogatásnak hála a játékosok az egeret több profillal is teljesen személyre tudják szabni. Megadhatják a világítás módját és színét, beállíthatják a macro funkciókat és a frissítést is kedvükre szabhatják meg 125-1000
Hz
között. A tervezéskor nem csak a feltűnő és egyedi külső volt az előtérben, hanem a minőségi belső és az ergonómia is. Az RGB világítással felszerelt újdonság mindössze 98 grammos, kézreálló alakja mellett pedig az extra gumírozás biztosít jobb tapadást.

A Krypton 500 már elérhető a hazai piacon, méghozzá 2 év gyári garancia mellett 10 000 Ft körüli áron.

 

Főbb tulajdonságok:
- PixArt PMW3325-ös optikai szenzor
- Maximum 7200 DPI
- RGB világítás
- Omron kapcsolók
- Belső memória
- Macro lehetőségek
- Saját profilok
- 98 grammos súly