Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
sulaki - 2017-04-24

Az új Samsung Gear 360 (2017) segítségével minden eddiginél egyszerűbben készíthető 4K felbontású 360 fokos tartalom

Nyakunkon a nyár és a rengeteg élmény, ami rád vár! Gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne a legizgalmasabb pillanatokat képek és hagyományos felvételek mellett 360 fokos videókon is visszanézni? Ez az álom most könnyedén valósággá válhat számodra is, hiszen az új Samsung Gear 360 (2017) segítségével minden eddiginél egyszerűbben készíthetsz 4K felbontású 360 fokos tartalmakat. Még a pénztárcád is örülni fog, ha ezt az újdonságot választod társadul a nyári kalandokhoz!

Az elegáns kialakítású Samsung Gear 360 (2017) belesimul a kezedbe, és így a legkülönbözőbb felvételek készítését is egyszerűvé és kényelmessé teszi. A kamera a legapróbb részleteket is maximális pontossággal örökíti meg a 4K felbontásnak köszönhetően, így a Samsung újdonságával nemcsak visszanézheted emlékeidet, hanem 360 fokban újra is élheted azokat.

A kamera egyik legfontosabb funkciója a készített tartalmak azonnali megosztásának lehetősége a legkülönbözőbb közösségi oldalakon. Kiváló minőségű élő közvetítéssel osztozhatsz barátaiddal azokban az élményekben, amelyeket a nyár tartogat számodra. Az új Samsung Gear 360 a gyártó összes élvonalbeli készülékével kompatibilis, így minden garantált ahhoz, hogy soha nem látott minőségben örökítsd meg és tedd elérhetővé barátaid számára is életed történéseit, akár azonnal.

A készülék független piaci ára: 79 990 Ft.

További információ: www.samsung.com