Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
sulaki - 2017-04-24

Emlékszel a kiselefántra, akinek csak egy tollpihére volt szüksége, hogy elhiggye, képes repülni?

Emlékszel a kiselefántra, akinek csak egy tollpihére volt szüksége, hogy elhiggye, képes repülni? Ha igazán akarod, és a kezedben van egy csúcstelefon, amely segít áttörni a saját határaidat, te is bármit elérhetsz.

A Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8+ mind dizájn, mind funkcionalitás tekintetében meghaladja a mobiltelefonok eddig ismert korlátait, és arra ösztönöz, hogy az élet minden területén a maximumot hozd ki magadból. A készülékek keretmentes, gombok és éles sarkak nélküli gyönyörű kijelzője egyenletes, végtelennek tűnő felületet alkot a tenyeredben. Így a munkavégzés, a játék, de akár a filmnézés során is tökéletes, magával ragadó vizuális élményben lesz részed. Figyelemre méltó kijelzőmérete ellenére a Galaxy S8 és a Galaxy S8+ is rendkívül könnyű és kompakt, kialakításuk minden apró részlete eleganciát sugároz és az egyszerű, egykezes használatot segíti.

A Samsung Galaxy S8 ajánlott fogyasztói ára: 274 990 forint, míg a Samsung Galaxy S8+ 299 990 forintos független piaci áron lehet a tiéd.

További információ: www.samsung.com