Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2017-04-24

Mindkét termék ragyogó színeket és számos ergonómiai funkciót kínál

A Philips monitors licenctulajdonos márkapartnereként ismert MMD bejelentette, hogy 2017-ben két Philips monitor is elnyerte a Red Dot dizájn és formatervezési díjat. Mindkét díjnyertes képernyő ívelt kivitelű és megtestesíti az MMD elköteleződését a továbbfejlesztett képélmény és a kiemelkedő formaterv kombinálása iránt. A Red Dot Díj a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb formatervezési versenye, amelyre évről évre több mint 50 országból 5000-et is meghaladó számú nevezés érkezik.

„Az MMD elkötelezett híve az olyan innovatív technológiáknak, amelyek a felhasználók számára megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a munkát és játékot egyaránt. Ezért nagyon örülünk neki, hogy két ívelt képernyőnket is kitüntette a zsűri Red Dot Díjjal. Ezt stratégiánk megerősítéseként értelmezzük és ebben az évben további ívelt monitorokkal fogjuk bővíteni termékkínálatunkat“, mondta Stefan Sommer, az AOC és az MMD európai marketing és üzletviteli igazgatója.

A Red Dot Díj nyertesei
Mindkét díjnyertes képernyő ívelt kivitelű és a felhasználó látóterét körbeölelve átfogó képélményt hoz létre. A 34 hüvelykes X Line
LCD
kijelző (349X7FJEW) tökéletesen egyesíti a funkcionalitást az innovációval, ultra-keskeny peremeivel keret nélküli megjelenést biztosít és fokozza a körbevettség érzését. A 3440 x 1440 pixeles CrystalClear, UltraWide Quad
HD
felbontás és az Ultra Wide-Color funkciók kiemelkedő képmegjelenítést biztosítanak panoráma formátumban. Ezáltal a monitor munkára és szórakozásra egyaránt kiválóan alkalmas.

A 32 hüvelykes M Line LCD képernyő (328M6FJMB) kiemelkedő minőségű otthoni szórakozásra és alkalmi játékra készült. A termék 2560 x 1440 pixeles CrystalClear
Quad HD
felbontással,
AMD
FreeSync technológiával és 144 Hz-es frissítéssel rendelkezik. A monitor emellett el van látva Ambiglow világítás funkcióval is, amely olyan fényudvart hoz létre a képernyő lábazata körül, amely szinkronban van a képernyőn megjelenő képpel, így az intenzív versenyjátékoknál még magával ragadóbb képélményt biztosít.

Az egészséget kímélő felhasználás érdekében mindkét monitor rendelkezik LowBlue üzemmóddal és magasságbeállítási funkcióval is. A Red Dot Díjról további információkat a következő honlapon talál: http://en.red-dot.org/winners_product_design_2017.html.