Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2017-04-15

15 éve nem volt olyan gyerek divatbemutató Budapesten, ami...

15 éve nem volt olyan gyerek divatbemutató Budapesten, ami jövő vasárnap kerül megrendezésre. Az ismert márkák ruháit főként olyan gyerekek mutatják be, akik már nyertek szépségversenyt akár hazai, akár világ szinten.
 
Jövő hét végén egyfajta előrehozott gyereknappal kedveskednek a gyerekeknek és szüleiknek. A divatbemutató célja a 4-13 éves gyerekeknek bemutatni a legtrendibb ruhákat. Az ismert márkák ruháit főként olyan gyerekek mutatják be, akik már nyertek szépségversenyt akár hazai, akár világ szinten.
 
„Hasonló rendezvény az elmúlt 15 évben nem volt Magyarországon, ami ennyire csak a gyerekekről szólna. Ezzel a nappal egy divatnapot szervezünk a gyerekeknek. Ezen a napon minden róluk szól, gyerek lesz a műsorvezető és a ruha modellek is. 22 ismert márka ruháit fogják bemutatni a kis modellek. Emellett Extrém Haj Show-val is készülünk, melyet szintén 8 kis modellünk mutat majd be. Lesznek gyereksztárvendégek, fellépők, meglepetések és természetesen a divatbemutató.” – meséli a rendezvény fő szervezője, Bartalovics Ildikó.
 
A Kid’s Fashion Day divatbemutató április 23-án kerül megrendezésre, a VII. kerületi
Hpnotiq Bár-ban. Egész napos elfoglaltság lesz, az oda látogatóknak. 10-17 óra között lesz a divatnap, ahol a gyerekek bemutatják a 22 cég ruháit, úgy mint pizsama, fehérnemű, fürdőruha, alkalmi ruha, tehát mindenfajta ruhanemű a legkomolyabb márkáktól.
Napközben még egy különleges Mini Top Modell válogató is lesz, amin a legkisebbek fognak bemutatkozni.
 
Az érdeklődő felnőtteket és gyermekeiket szeretettel várják a műsorvezetők: Hajdú Péter és Kaiser Csinszka.
 
Csinszka tavaly a kategóriájában világversenyt nyert Bulgáriában. Igazi nagydumás, talpra esett kislány, a közönség már jól ismeri a nevét. Örömmel veszi az új feladatot, ami számára már ismerős terep. „Nem izgulok a műsorvezetés miatt. Nagyrészt Peti jelenléte jó, hiszen szoktunk együtt műsort vezetni, illetve megszoktam a figyelmet. Szeretek szerepelni. Most műsorvezetőként lépek a színpadra, de kíváncsivagyok a bemutatásra kerülő ruhákra.” – mondta el Csinszka a Kid’sFashion Day kapcsán.