Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2017-04-07

A Crestron Connected programmal az LG kereskedelmi készülékei még nagyobb kompatibilitást és kényelmet kínálnak

Az LG több mint 50 kereskedelmi kijelzője nyerte el a Crestron Connected® tanúsítványt a készülékek kiterjesztett rendszerkompatibilitásának köszönhetően.

 

Az LG a Crestron Electronics közreműködésével olyan új kereskedelmi kijelző portfólióval állt elő, melynek tagjai az ügyfelek számára magasabb szintű kényelmet és megbízhatóságot kínálnak a készülékek integrálásához. A 32 hüvelykestől egészen a 65-ös méretig az LG kereskedelmi kijelzőinek jelenleg nyolc olyan sorozata érhető el, melyek Crestron Connected tanúsítvánnyal rendelkeznek. A további modellek minősítési tesztjei most zajlanak.

 

„A Crestron Connected tanúsítvánnyal rendelkező LG termékek révén megerősíthetjük kapcsolatunkat a végfelhasználókkal, magasabb szintre emelhetjük a modern, személyre szabható technológiák kompatibilitását, és kiszélesíthetjük használhatósági körüket az iparágban”— mondta Clark Brown, az LG Electronics USA Business Solutions kereskedelmi kijelzőkért felelős alelnöke.

 

A Crestron Connected tanúsítvány tovább erősíti az LG jelenlétét a vállalati, viszonteladói, közigazgatási, felsőoktatási és vendéglátói szektorokban, melyek mind professzionális audio-video vezérlést használnak. Ahogy ezek az iparágak fejlődnek, egyúttal az igény is növekszik az egyszerűen kezelhető termékekre, a zökkenőmentes integrációra, a megbízható megoldásokra és a hálózati összekapcsolhatóságra. Az LG mindazokkal a megoldásokkal rendelkezik, melyekre a piac képviselőinek szükségük van — fejtette ki Brown.

 

A Crestron Connected program részeként az LG a Crestron vezérlési szoftverét is beágyazza kereskedelmi kijelzőibe, így a tanúsítvánnyal rendelkező partnerek egyetlen központi helyszínről is könnyedén bejelentkezhetnek és irányíthatják a kommunikációt. Mivel minden kijelző közvetlen összeköttetésben van a Crestron hálózatával, amely eredeti Crestron készülékként azonosítja őket, a fogyasztók bármilyen internetkapcsolattal rendelkező számítógépről vagy mobilkészülékről, külső vezérlőegység használata nélkül irányíthatják és felügyelhetik LG kijelzőiket. Az LG kereskedelmi kijelzői a Crestron vezérlőin keresztül vészhelyzetben kulcsfontosságú üzeneteket is képesek megjeleníteni.

 

„Az LG és a Crestron együtt alakítja át a kereskedelmi kijelzők piacát”— mondta Robert Bavolacco, az automatizált és integrált vezérlőegységek terén piacvezető Crestron Electronics programmenedzsere. „A Crestron megoldása, amely az audiovizuális berendezéseket, a környezeti kiegészítőket és az IT technológiákat tökéletesen működő egységbe szervezi, jól kiegészíti az LG piacvezető kijelzőtechnológiáját.”

 

A Crestron Connected minősítési program hét audio-video piaci kategóriában van jelen: kereskedelmi kijelzők, projektorok, monitorok, audio/video vevőkészülékek és síkképernyős televíziók. A Crestron Connected szoftverrel ellátott termékek
Ethernet
kábelen, Wi-Fin, vagy a Crestron infiNET EX® vezeték nélküli hálózati kapuján keresztül könnyedén csatlakoztathatók a központi vállalati hálózatokhoz.

 

Az LG Crestron Connected minősítésű kereskedelmi kijelzőiről további információt a http://www.lg.com/us/business/commercial-display/certifications/crestron-certified-products oldalon talál.

 

*Crestron Connected tanúsítvánnyal rendelkező LG termékek 2017 márciusában: LV340, SM5C, SM5KC, UH5C, LS75C, LS73C, SM3C, LS73D.