Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2017-03-24

A rendezvény ingyenes, de egy rövid regisztráció szükséges a rendezvény honlapján: http://konf.fsf.hu/

Az FSF.hu Alapítvány 2017. március 25-én (szombaton) újra megrendezi a Szabad Szoftver Konferenciát és Kiállítást.

 

A konferencia Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban lesz (Bp. XI., Villányi út 11-13.), reggel fél tíztől délután ötig tart. Három szekcióban párhuzamosan zajlanak a szakmai előadások, ezekkel párhuzamosan a helyszínen szabad szoftverekkel és szabad kultúrával kapcsolatos kiállítás lesz. Reményeink szerint minden látogató talál őt érdeklő előadásokat vagy más érdekes elfoglaltságot.

 

A konferencia során ismét lehetőség lesz a konferencia előadóinak értékelésére, amely egyrészt segít a szervezőknek a jövőbeli program kialakításában, másrészt a legtöbb szavazatot begyűjtő előadó ajándékban is részesül. A konferencia végén kisorsolásra kerül jópár konferencia póló, valamint egy hivatalos Raspberry Pi 3 kezdőcsomag (Raspberry Pi 3 Model B, 8GB NOOBS
SD
card, Raspberry PI Ház málna/fehér színben, 5.1V 2.5A multi-region tápegység, 1m
HDMI
kábel,
USB
optikai egér és billentyűzet, továbbá egy példány az Adventures in Raspberry Pi Foundation Edition könyvből). A sorsoláson való részvételhez csak annyit kell tenni, hogy részt vesz a teljes konferencián, majd az utolsó előadás után leadja a szavazatát az általa legjobbnak ítélt előadóra.

 

A konferenciára Magyarország legjobb előadóit, kiállítóként pedig számos szabad szoftverekkel foglalkozó civil, szakmai szervezetet, valamint céget hívtak. Az előadások anyagából konferenciakiadvány készül majd, mely ISBN számot is kap.

 

A rendezvény ingyenes, de egy rövid regisztráció szükséges a rendezvény honlapján: http://konf.fsf.hu/

Videó: https://www.youtube.com/embed/h-149jWqh9s