Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-03-24

2.1-es Hangrendszer A Genesis Műhelyéből

A játékélményt nem csak a grafika és a történet határozza meg, hiszen ott van még például a hangtechnika, melyre egyre több játékfejlesztő fordít komoly figyelmet és ezt a játékosoknak ki is kell élvezniük.


Sokan headsettel játszanak, de számos játék kapcsán van lehetőség offline multiplayer módban játszani vagy maga a stílusa teszi azt lehetővé, hogy egyedül, akár a géptől távolabb, monitoron vagy televízión keresztül szabadabban játszhassunk. Ilyenkor egy minőségi hangrendszer lehet a megfelelő választás, a Genesis pedig erre a célra tervezte meg a Helium 600-as hangrendszert, mely állítható basszusával nem csak a
PC
-s tábor igényeit elégítheti ki minden helyzetben, hanem a konzolosok számára is ideális választás lehet.


Erősítő


A két hangszórót 30 Wattos tényleges teljesítménnyel (RMS) rendelkező erősíti egészíti ki, melynek fa dobozát karbon hatású bevonattal tettük modernebbé. Az erősíti oldalán találhatóak meg a csatlakozási lehetőségek, illetve személyre szabhatjuk a basszus mértékét és a hangerőt is állíthatjuk.

Hangszórók


A 30 Wattos erősítőt két, egyenként 15W-ra (RMS) képes hangszóró egészíti ki, így a játékosok 60 Wattos összteljesítményt kapnak. A 3 hüvelykes membránok mellett megemlítendő még a mágneses árnyékolás, melynek köszönhetően nem zavarják meg a többi eszköz működését.

Irányítás és a dizájn


Az erősítőn elhelyezett irányítók mellett egy dedikált asztali egység is csatlakozik a rendszerhez, mellyel egyszerűen állíthatjuk a hangerőt, illetve 3,5mm-es jack valamit AUX csatlakozókat is kapunk. A hangrendszer fa dobozait mindehol karbon hatású anyag borítja, amit a fém elemek egészítenek ki, így az összkép igazán “gameres” és modern.


A Genesis Helium 600-as hangrendszer már eléhető a hazai boltokban, méghozzá 20 000 Ft környékén.