Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2017-03-23

A Wake-Up! Day szervezői azokra is gondoltak, akik jelen pillanatban nem engedhetik meg maguknak, hogy megvásárolják a belépőjegyüket, ám segítségre, inspirációra lenne szükségük

Ajándékba kapják a belépőjegyüket azok, akik március 21. és március 30. között véradáson vesznek részt és regisztrálnak a Wake-Up! Day szervezőinél. A véradók Hosszú Katinka, Shane Tusup, Lisa Nichols, Marisa Peer, Jeffrey Allen, Kemény Dénes, Pásztor Anna és Litkai Gergely előadásait hallgathatják meg. A hasznos tanácsok és sikersztorik mellett kézzel fogható eszközökkel, azonnal alkalmazható technikákkal gazdagodhat minden résztvevő.

Naponta emberek milliói feksznek le és kelnek fel azzal a gondolattal: “hogyan élhetnék jobb életet”? Könyveket, hangoskönyveket vásárolnak, előadásokon és webináriumokon vesznek részt, coachok segítségét veszik igénybe, tréningekre járnak, és olyan motivációs előadókat követnek mint Lisa Nichols, Marisa Peer, vagy Jeffrey Allen. A magyar közönség április 1-én személyesen is találkozhat a világ legkeresettebb előadóival a Wake-Up! Day nevű rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában, ahol szinkrontolmács segítségével bárki magyar nyelven is meghallgathatja a nemzetközi előadókat.

A Wake-Up! Day szervezői azokra is gondoltak, akik jelen pillanatban nem engedhetik meg maguknak, hogy megvásárolják a belépőjegyüket, ám segítségre, inspirációra lenne szükségük.

Vágási Emőke producer elmondta: ajándékba kapják a belépőjegyüket azok, akik március 21. és március 30. között önkéntesen véradáson vesznek részt és regisztrálnak a Wake-Up! Day Facebook-oldalán leírtak alapján.

Az akcióban résztvevők Hosszú Katinka, Shane Tusup, Lisa Nichols, Marisa Peer, Jeffrey Allen, Kemény Dénes, Pásztor Anna és Litkai Gergely előadásait hallgathatják meg. A hasznos tanácsok és sikersztorik mellett konkrét tudással, kézzel fogható eszközökkel, azonnal alkalmazható technikákkal, valódi értéket jelentő útravalóval gazdagodhatnak, sőt jót tehetnek és másokon is segíthetnek.

További információk: facebook.com/wakeupday2017