Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
Sulaki - 2017-03-21

Amelyek a világon egyedülállóan a kor összes üzleti igényét kielégítik

Az Acronis a CeBIT 2. terem B33-as standján új, magas szintű adatvédelmi technológiát mutat be, melynek jellemzői a zsarolóvírusok elleni védelem, a blockchain alapú aláírás és biztonságos felhő alapú tárolás.

Az Acronis büszkén mutatja be a németországi Hannoverben megrendezendő CeBIT 2017-en adatvédelmi megoldásait, amelyek a világon egyedülállóan a kor összes üzleti igényét kielégítik. Az Acronis új technológiája nélkül a vállalkozások ki vannak téve a kibertámadások, az adathamisítás és a helyrehozhatatlan adatvesztés veszélyének.

 

Számos tanulmány kimutatta, hogy 53 másodpercenként ellopnak egy laptopot*, naponta több mint 390 000 új rosszindulatú szoftvert regisztrálnak**, és hogy egy-egy teljes adatkatasztrófa után fél éven belül az érintett cégek 60%-a megszűnik***.

 

Az Acronis hibrid felhő architektúrájára épülő megoldások választ jelenthetnek ezekre az eseményekre azzal, az, hogy egységesített, nagy teljesítményűés egyszerűen használható termékekben kombinálják a biztonsági mentést, a katasztrófa utáni helyreállítást, a zsarolóvírusok elleni védelmet és a blockchain alapú adathitelesítő technológiát személyes és üzleti célokra.

 

"A CeBIT nagyszerű lehetőséget biztosít számunkra, hogy megmutassuk innovatív technológiánk hasznát. A világ ádáz zsarolóvírusok támadásaitól és katasztrofális adatvesztésektől szenved. Ha valaki nem az Acronis megoldásait használja, veszélybe sodorja magát, adatait és vállalkozását. Az Acronis kínálja a legkorszerűbb szoftvert, amely teljes körű adatvédelmet és aktív védekezést biztosít zsarolóvírusok ellen" – mondta el John Zanni, az Acronis marketingigazgatója.

 

Acronis Backup 12 Microsoft Office 365 támogatással

 

Az Acronis Backup 12 a világ leggyorsabb és legteljesebb körű biztonsági mentési megoldása kisvállalkozások számára, amely lehetővé teszi, hogy a cégek egyetlen megoldás, egyetlen konfiguráció és egyetlen kezelőfelület segítségével védjék összes, helyben és felhőben tárolt adatukat.

 

Az Acronis Backup 12-t a vállalatok és szervezetek világszerte kedvezően fogadták; a megoldás felhasználása 2016-ban több mint 40%-kal nőtt. Feladata az, hogy segítse a vállalkozásokat, hogy megőrizzék az irányítást adataik felett, még akkor is, mikor átállnak a felhőre vagy hibrid felhő infrastruktúrájukat menedzselik.

 • Gyors15 másodperces, vagy annál rövidebb visszaállítási időtartam (RTO), ami kétszer olyan gyors, mint a legközelebbi versenytársé;

 • Egyszerű— Telepítés 3 kattintással, helyi és felhő alapú biztonsági mentés tárolása;

 • Teljes körű16 platformot támogat, ezen belül az Office 365®-öt, a VMware®-t, az Azure®-t és az Amazon®-t

 • BiztonságosNégyféle választható titkosítási szabvány

 • KorszerűA világ első biztonsági mentés megoldása Windows Server 2016-hoz, Hyper-V® RCT-t is beleértve

 

A kis- és középvállalkozásokat aggasztja az adatkezelés és a biztonság kérdése, de ugyanakkor az ezzel járó költségtényező is. A cég méretének növekedésével a különböző területek összekapcsolása egyre nehezebb, így az adatvédelem is egyre nagyobb terhet jelent. Az Acronis egyik fő termékfunkciója az adatkezelés; a KKV-k értékelni fogják a sokféle adat összehangolásának és kezelésének lehetőségét mondta Ray Boggs, az IDC kis- és középvállalkozások kutatásáért felelős alelnöke.

 

Acronis Backup 12 Advanced

 

Az Acronis Backup 12 Advanced (megjelenése 2017 májusában várható, a nyilvános béta verzió bejelentése pedig áprilisban) a világ legegyszerűbben használhatóés leggyorsabb adatvédelmi megoldása bármilyen méretű vállalkozás számára. Ugyanarra az architektúrára építve továbbfejlesztett funkciókat hoz az Acronis 12-be, ezen belül a következőket:

 

 • Acronis Active Protectionaz Acronis True Image otthoni biztonsági mentésnek már részét képező technológia aktív védelmet nyújt a zsarolóvírusok ellen, negatív RTO-val (recovery time objective), ami annak köszönhető, hogy szükségtelenné teszi a helyreállítást;

 • Acronis Notaryés Acronis ASignblockchain alapú technológia, melynek célja igazolni, hogy a biztonsági mentések hitelesek és nem változtak tárolás közben;

 • SAN tároló pillanatfelvételek, intelligens riasztás és jelentés, szerepek és delegálási képesség, off-host mentés feldolgozása és még sok minden egyéb.

 

Acronis Backup Cloud

 

Az Acronis Backup Cloud a legfejlettebb, kimondottan szolgáltatóknak szánt, hibrid felhő alapú, szolgáltatásként kínált biztonsági mentő platform. Az alapja ugyanaz az Acronis hibrid felhő architektúra, mint az Acronis Backup 12-é, és valamennyi üzleti adat számára teljes körű védelmet kínál.

 

A szolgáltatásként nyújtott adatvédelem (DPaaS) piaca 2022-re várhatóan eléri a 28 878 millió dolláros forgalmat, amivel 2016 és 2022 között 31,5%-s CAGR-t könyvelhet el. Legtöbbet az Acronis Backoup Cloud-ot használó felhő-viszonteladók és kezelt szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatók profitálnak e jövedelmező piaci lehetőségből.

 

 • GyorsGyors piacra jutás és gyors jövedelmezőség;

 • EgyszerűEgyszerű integráció Odinnal, WHMCS-szel, HostBill-lel, ConnectWise-zal és sok egyébbel;

 • Teljes körűFizikai, virtuális, felhő, alkalmazások és mobil

 • MegbízhatóVilágszerte több mint 2000 szolgáltató bizalmát élvezi;

 • BiztonságosTovábbi védelem az Acronis szoftverre épülő Acronis CloudRAIDsegítségével.

 

Acronis True Image

 

Az Acronis True Image minden személyes adat abszolútcélállomása. Windows és Mac számítógépeken egyaránt teljes lemezkép mentésével véd mindent: az operációs rendszert, a programokat, a beállításokat, a fájlokat és a betöltési információkat. Az Acronis Hybrid Cloud architektúra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a létrehozott biztonsági mentéseket külső meghajtókon,
NAS
eszk
özökön, hálózati megosztásban vagy felhőben tárolják. A világ első számú személyes biztonsági mentés megoldása tartalmazza a zsarolóvírusok ellen aktív védelmet nyújtó Acronis Active Protection-t és a blockchain alapú adataláíró és hitelesítő technológiát, az Acronis Notary-t és az Acronis ASign-t.

 

 • GyorsAz ágazat leggyorsabb teljes lemezképes biztonsági mentése;

 • EgyszerűMindössze két kattintással indítható teljes lemezkép-mentés

 • Teljes körűEgyaránt védi a Windows, a Mac, az iOS, az Android és a Facebook adatokat.

 

A Scuderia Toro Rosso első számú, gyors és innovatív támogatója

 

Az Acronis 2017-ben is folytatja a Scuderia Toro Rosso Forma-1 csapat támogatását, előtérbe helyezve az innovációt, a gyorsaságot és a csapatmunkát. Az Acronis a csapat előzőévi autóját az Acronis standnál állítja ki. A versenyautó épp olyan elképesztő, mint az idei szezonra készült új STR12, amely nemcsak design szempontból fantasztikus, de új, élvonalbeli technológiákat is rejt. Új motor, új abroncsok, új aerodinamikai tulajdonságok, és a háttérben az Acronis megoldásaival optimalizált adatértékelés biztosítja majd a csapatnak a versenytársak túlszárnyalásához szükséges teljesítményt.

 

"Ebben a versengő környezetben egyre fontosabbá válik, hogy valamennyi műszaki adatunkat igen magas színvonalú szoftverrel védjük, és az Acronis pontosan azt kínálja, amire szükségünk van" – mondta el Franz Tost, a Scuderia Toro Rosso csapat főnöke. 

 

Az Acronis termékei és megoldásai valamennyi nagyobb forgalmazónál elérhetők.

 

John Zanni, az Acronis marketingigazgatója és csatorna- és felhőstratégiáért felelős alelnöke, valamint Thorsten Schwecke, az Acronis DACH főigazgatója és ügyvezető igazgatója a 2. terem B33-as standjánál állnak rendelkezésre kérdésekhez és interjúkhoz.

 

 

* Gartner, a The Guardian beszámolója szerint.

** The Independent IT-Security Institute.

*** National Cyber Security Alliance, Americas Small Businesses Must Take Online Security More Seriously.