Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2017-03-15

Elindult a [r]eaktorlabs 4 hónapos programozói tanfolyama

A [r]eaktorlabs februárban indította el programozói kurzusát, amely során a résztvevők 18 hét alatt sajátítják el a szoftverfejlesztés alapjait, a képzés végén pedig garantált munkalehetőség várja a fiatalokat. Az intézmény minden, a szoftverfejlesztői képzés iránt érdeklődőt március 20-án nyílt nappal vár.

 

A [r]eaktorlabs intenzív, napi 8 órás fullstack junior fejlesztői képzésén piacképes tudást kapnak a résztvevők a 4 hónap alatt. A tanfolyammal párhuzamosan elindított Reaktorlabs Talent ösztöndíjprogramnak köszönhetően a hátrányos helyzetű, vidéki tanulók is jelentkezhettek a kurzusra.

Az intézmény rendszeresen meghirdetett képzéseinek különlegessége, hogy az összes fejlesztői területbe betekintést nyújtanak, így szélesebb körű és piacképesebb tudásra tehetnek szert a tanulók, a frissen végzett szakemberek pedig átlagon felüli, körülbelül nettó 200 ezer forintos kezdő fizetésre és biztos munkahelyre számíthatnak.

 

A [r]eaktorlabs nyílt napjára minden, a szoftverfejlesztés iránt érdeklődő, érettségivel rendelkező, 18 év feletti fiatalt vár. A szakmaváltáson gondolkodók megismerkedhetnek a képzéssel, feltehetik kérdéseiket az oktatóknak, találkozhatnak a jelenlegi ösztöndíjas diákokkal és a következő tanfolyam részleteiről is tájékozódhatnak.

 

A nyílt napra a szervezők március 20-án, hétfőn 17 órától fogadják az érdeklődőket az intézményben (1139 Bp. Gömb utca 24.).

 

A [r]eaktorlabsról:

A [r]eaktorlabs egy 2016-ban alapított oktatási intézmény, amely gyakorlatorientált szoftverfejlesztő képzéseket kínál Budapesten. Az intézmény a programozói karrier népszerűsítése mellett a magyarországi IT piacon fellépő szoftverfejlesztői hiányra válaszul elismert oktatókkal segíti a hallgatókat hosszú távú karrier céljaik megvalósításában.