Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Logitech CRAFT
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Érdekességek
Sulaki - 2017-03-15

A talaj felett, a levegőben lépdel Tóth Krisztián ifjúsági Európa-bajnok és világbajnok cselgáncsozó

A talaj felett, a levegőben lépdel Tóth Krisztián ifjúsági Európa-bajnok és világbajnok cselgáncsozó, legalábbis így tűnik majd abban a reklámfilmben, amelyet az augusztusi budapesti judo világbajnoksághoz forgattak.
 
Magyarországon ritkán használt hollywoodi filmes megoldással készül az budapesti judo világbajnokság reklámfilmje. Tóth Krisztián ifjúsági Európa-bajnok és világbajnok cselgáncsozó mintha lebegne, a talaj felett lépdel a videóban. Hogy pontosan mit csinált, nem árulhatta el a videó bemutatójáig. Az azonban publikus, hogy ezeket a jeleneteket egy különleges trükkel készítették, amihez egy speciális üvegtatamit is használtak. 
 
Tóth Krisztián, a KSI SE klasszisa a riói olimpiát követően kés alá feküdt, az orvosi stáb a bal vállát kínzó fájdalmaktól igyekezett megszabadítani őt.
 
"Egyelőre nem judózhatok, de a héten megyek a válogatott keretorvosához, Hidas doktor úrhoz, reményeim szerint az utolsó kontrollra. Ha mindent rendben talál, akkor óvatosan elkezdhetjük a küzdelmi munkát is. Remélem, a budapesti világbajnokságig sikerül újra felépíteni a judómat. Indulni fogok néhány európai nemzetközi versenyen, hogy visszanyerjem a formámat" - mondta Tóth.
 
A készülő kisfilm témájáról vagy éppen a titokzatos üvegtatamiról az illetékesek nem akartak elárulni semmit, de a 2013-as Európa-bajnokságra, illetve az azt követő magyar Grand Prix-viadalokra készült filmek alapján alighanem ezúttal is nagy dobásra számíthatunk. A budapesti világbajnokság augusztus 28-án kezdődik majd a Papp László Budapest Sportarénában, hat napon át az egyéni küzdelmekre kerül sor, majd a viadal szeptember 3-án a csapatversenyekkel zárul.​