Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
sulaki - 2017-03-09

A GSMA az Xperia XZ Premiumot díjazta

A
GSMA
az Xperia XZ Premiumot díjazta „Az idei MWC legjobb új okostelefon, illetve hálózati mobileszköz” kategóriában az éves Global Mobile Awards (Glomo Awards) keretein belül.


 

A Glomo Awards a legutóbbi a már eddigi 30 elismerés közül, melyet a Sony Mobile csúcskészüléke a 2017-es Mobile World Congress megjelenése kapcsán kapott, beleértve az alábbi díjakat: UK Blog Awards „Legjobb innováció”, Tech Radar „Olvasók választása” és a „Legjobb okostelefon”, valamint a Wired „MWC legmenőbb készüléke”.

 

Az Xperia XZ Premium technikailag a legfejlettebb okostelefon, amit valaha bemutattunk” – mondta Hiroki Totoki, a Sony Mobile Communications elnök vezérigazgatója. „Megtisztelő számunkra ez a rengeteg díj. Az Xperia XZ Premium nemcsak a mobil szolgáltató partnereinktől, a média, a vásárlók részéről, hanem a piaci szereplők által is elismert készülék. Mindezt fáradhatatlan innovációs törekvéseinket illető pozitív visszajelzésnek tekintjük. Célunk, hogy nagyszerű termékeket és egyedülálló élményeket kínáljunk fogyasztóink számára” – tette hozzá Totoki.

 

Gratulálunk a GSMA Glomo Awards összes díjazottjának, akik az Mobile Word Congress ideje alatt vehették át elismeréseiket” – mondta Michael O’Hara, a GSMA marketingvezetője. „A Glomo Awards valóban rávilágít azokra a vállalatokra és egyénekre, akik a mobil ipar egyre gyorsabban fejlődő innovációit vezérlik. Köszönjük minden nevezőnek, a zsűrinek és támogatóinknak, akik hozzájárultak a 2017-es Glomo Awards megvalósulásához.

 

Az Xperia XZ Premiumban megtalálható a Sony Motion EyeTM kameratechnológiája, melynek köszönhetően ez a készülék a képminőség teljesen új szintjét kínálja, valamint a világ első okostelefonban megtalálható 5.5
colos
4K HDR kijelzőjével
rendelkezik. A Motion Eye technológiával Super Slow Motion felvételeket rögzíthetünk 960
fps
sebességgel, és az így készült felvételeket négyszer lassabban játszhatunk vissza, mint bármely más okostelefonnal
.


 

Az Xperia XZ Premium 2017késő tavaszától lesz elérhető világszerte fényes króm és mélytengeri fekete színben.