Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
sulaki - 2017-03-09

A Liquid Z6E okostelefonok mind teljes értékű produktivitásra lettek tervezve

Az Acer bemutatta az új Liquid Z6E okostelefont, amely stílusos, kompakt és egyben megfizethető Android alapú vonalat képvisel. Tökéletes egyensúlyt jelent a személyes életvitel és a munka közt, akár otthon, akár az irodában, de akár menet közben is. Az új Liquid Z6E tökéletes szórakoztatóközpont is lehet, az élményt a nagyfelbontású IPS panel és az elegáns 2.5D üvegborítás garantálja.

Klasszikus és kortárs is egyben

A Liquid Z6E okostelefonok mind teljes értékű produktivitásra lettek tervezve, még akkor is, ha épp utazunk. A termékek minimalista dizájnja, valamint az elegáns 2.5D ívelt üvegfelület (hozzáférhető matt feketében illetve fehérben) igazán időtálló stílusú. Az IPS kijelző széles betekintési szögének köszönhetően remek színminőséget kapunk mindkettő modell esetében.

Tiszta erő

A Liquid Z6E Android 6.0 rendszert kapott, erőteljes négymagos processzorral, dupla kamerával lett felvértezve magas minőségű fotó- és videókészítés végett.A Liquid Z6E okostelefonok vékonyak és kompaktok egyben, 5
col
képátlós
HD
IPS kijelzőt kaptak, az 5MP-s hátlapi kamera pedig automata fókusszal rendelkezik. Ugyanakkor az előlapi 2MP felbontású kamera is tökéletesen alkalmas az izgalmas pillanatok megörökítésére, éles felbontással.


Teljes kontroll

A BlueLightShield technológia redukálja a káros kék fénysugárzást, továbbá bármikor testre szabhatók a színárnyalatok és a fényerő is.

Az Acer BlueLightShield csökkenti a szem fáradását azáltal, hogy a kék fénysugárzást redukálja használat közben.

Négy profil közül választhatunk:

  • Low Reduction: redukálja a kék fénysugárzást, méghozzá 18 százalékkal. Ez effektíve olyan, mintha egy kék fénysugárzás elleni szemüveget viselnénk.

  • Mid Reduction and High Reduction: csökkenti a kék fény kibocsátást, 34, illetve 54 százalékkal.

  • Long Hour Mode: professzionális optikusok által hangolt profil, mely csökkenti a szem fáradását, kibővített periódusokban.