Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-03-08

Fluor Tomi és Diaz filmes alkotása műsorszolgáltatók közül elsőként és kizárólag csak a Telekom Videotékában és a TV GO-n elérhető 2017. július 31-ig

A #Sohavégetnemérős című zenés játékfilm a műsorszolgáltatók közül elsőként és kizárólag a Telekom Videotékában és TV GO-n elérhető 2017. március 6-tól 2017. július 31-ig. Fluor Tomi és Diaz filmes alkotása kikölcsönözhető a vállalat IPTV platformján a Videotékában, továbbá a Telekom bárki számára ingyenesen hozzáférhetővé teszi a filmet az adott időszakban a TV GO-n is, regisztrációt követően.

 

#Sohavégetnemérős több mint 35 ezres nézőszámával a tavalyi év egyik legnézettebb magyar filmje. A film Fluor Tomi és Diaz alkotását a Wellhello zenei formáció slágerei inspiráltak. A hat történetet Wellhello dalokkal egybeszövő film producere a könyves-tévés-filmes Lévai Balázs, rendezője Tiszeker Dániel. A #Sohavégetnemérős generációs film: a mai huszonévesek életérzését, gondolkodását, problémáit, párkapcsolatait ábrázolja, szinte minden alkotója harmincon inneni.

 

*2017. március 6 és 2017. július 31. közötti időszakban, regisztrációt követően.