Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2017-03-02

Középpontban az 5G, az IoT és a digitális átalakulás

Az Ericsson úttörő digitális megoldásokat mutat be a 2017-es Mobil Világkongresszuson Barcelonában. Több, mint 70 bemutatóval és élő demonstrációval az Ericsson és partnerei bemutatják a holnap technológiáját és az alkalmazásaiba is betekintést engednek.

A 2. pavilonban az Ericsson és a londoni King’s College „Internet of Skills” koncepciója látható. Ebben a bemutatóban a látogatók egy olyan haptikus – azaz érintést és bőrérzékelést szimuláló – kesztyűt próbálhatnak ki, amely egy betegen lévő érzékelőkhöz van kötve és egy távoli orvosi vizsgálatot szimulál. Bemutatja a „tapintható”
internet
jövőbeli felhasználásának egy lehetséges módját. A látogatók megtekinthetik, amint egy önműködő robot embernél gyorsabban mozogva átkonfigurál egy magas szintű rendszert a számítástechnikai, tárolási és hálózati változó igényeknek megfelelően.


A virtuális valóság segítségével a látogatók kipróbálhatnak egy 21. századi oktatási kurzust egy Myanmarban tartottConnect to Learn elnevezésű tanfolyamon.

INTERAKCIÓ A DOLGOK INTERNETÉVEL


A China Mobile, az
Intel
és az Ericsson egy innovatív Ipar 4.0 alkalmazást mutat be az IoT területén, amelyet a keskenysávú IoT (NB-IoT), a celluláris IoT-technológia új 3GPP szabványa tesz lehetővé. A látogatók egy valós idejű adatgyűjtéssel kiegészült hálózatba kapcsolt precíziós csavarhúzót próbálhatnak ki, mely az optimális karbantartás megvalósításában segít. 


Az Ericsson további alkalmazási példákat mutat be a celluláris IoT területén vezető szolgáltatók és ökoszisztéma-partnerek közreműködésével az Okos Városok, Flottakezelés, Okos Épületek, Okos Mezőgazdaság, és a Cat-M1 és NB-IoT technológiákkal megvalósítható gyártás témaköreiben.


AZ 5G FELÉ VEZETŐ ÚTON


Az Ericsson az 5G terén is élvonalbeli megoldásokat, és érdekes alkalmazási példákat mutat be. Egy, az Intellel közösen tartott élő demonstrációban az 5G over-the-air 28 GHz-es tesztrádió és eszközplatform üzemelés közben lesz megtekinthető.  

A nagy sebességű mobiladat-szolgáltatások iránti folyamatosan növekvő és globális igény kielégítésére az Ericsson teljes körű alkalmazási példákat mutat be a Gigabit Class
LTE
területéről. A Gigabit Class
LTE
szolgáltatásajánlat elindítása kiegészíti az Ericsson
legújabb 5G portfólióajánlatait.


Az Ericsson és a Sprint közösen demonstrálják az
LTE
technológiai újdonságait az
1 Gbps-os teljesítmény bemutatására 60 MHz-nyi
LTE
TDD spektrumon, az iparágban először.
Az Ericsson, az AT&T, az Orange és a Qualcomm Technologies bemutatják a Gigabit Class LTE technológiát, amellyel növelhető a kapacitás és a teljesítmény a meglévő hálózatokon.


A stand egyik fő attrakciója az Ericsson és a Telefonica Spain közös távvezérelt autója lesz. A látogatók beülhetnek a volán mögé, és kipróbálhatják a csatlakozást egy távol lévő gépkocsihoz egy 5G tesztrendszeren keresztül. 


ÚJ GENERÁCIÓS TELEVÍZIÓZÁS


Az Ericsson a TV és a média területéről is a legújabb innovációkat mutatja be. A díjnyertes MediaFirst TV platform újdonságain kívül láthatók lesznek a mélyelemzés, az okos ajánlás és a személyre szabottabb TV-élmény érdekességei, valamint a videó-átviteli teljesítmény és hatékonyság növelésére kidolgozott iparágvezető megoldások. A közönségélmény, az adatkihasználás és a hálózatok teljesítményének kombinációjával az Ericsson demonstrálja a TV és a média valódi értékét.

Az Ericsson a 2017-es Mobil Világkongresszuson


Bármi történhet a digitális élvonalban, egy ígéretes, de még nem felfedezett jövő.
Február 27 - március 2. között Barcelonában, a Mobil Világkongresszuson az Ericsson bemutat egy együttműködési megközelítést, továbbá innovatív megoldásokat, amelyek sikert eredményezhetnek ezen a területen.


Ügyfeleinkkel és partnereinkkel több iparágat egyesítünk, fizikai határokat és látszólagos korlátokat lépünk át. Látogasson meg bennünket a 2. pavilonban vagy online az MWC 2017 során, és vegyen részt párbeszédekben és demonstrációkon kedvenc témáinkban: 5G; platformok és szolgáltatások az informatika és a felhőszolgáltatások számára; hálózatok, TV és média; hálózatba kapcsolt megoldások iparágak számára; a Dolgok Internete és partneri viszonyok a siker érdekében.