Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2017-02-26

Az FSF.hu Alapítvány 2006-tól kezdve tudja fogadni az 1%-ot

Az FSF.hu Alapítvány 2006-tól kezdve tudja fogadni az 1%-ot. Mindenki, aki személyi jövedelemadót (SZJA) fizet, felajánlhatja adója 1%-át egy közhasznú civil szervezetnek, további 1%-át egy egyháznak. Ez semmibe sem kerül, csak egy kis odafigyelésbe. Kérjük, adóbevallásakor gondoljon ránk, adja 1%-át az FSF.hu Alapítványnak. Ezzel többek közt a Firefox, a Thunderbird, a LibreOffice, a GNOME magyar verzióját, a Hunspell helyesírás-ellenőrző fejlesztését és a szabad szoftvereket megismertető konferenciáinkat támogatja. Ez a legfőbb bevételi forrásunk.

 

Ha elégedett a munkánkkal, és egyetért céljainkkal, kérjük, ajánlja fel nekünk az 1%-át.

 

A kedvezményezett adószámát az adócsomag részét képező adatlapon, perforált íven kell feltüntetni, vagy a külön nyilatkozatot egy normál borítékba kell beletenni. Amit a rendelkező nyilatkozatra rá kell írni, ha nekünk kívánja adni adója 1%-át:

 

A kedvezményezett adószáma: 18247806-1-13

 

FONTOS!

A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.

 

További támogatási lehetőség

Legfontosabb bevételi forrásunk az SZJA 1%, de az alapítvány fogad adományokat is. Ha teheti, kérjük, segítsen. Alapítványunk közhasznú szervezet, ezért az Alapítványnak nyújtott támogatás után adókedvezmény vehető igénybe.

 

Számlavezető bankunk és számlaszámunk:

Erste Bank, 11600006-00000000-07601138

 

A támogatási adatlap letöltéséhez látogasson el weboldalunkra, vagy lépjen velünk kapcsolatba.

 

Egyéb támogatás

Nagy örömmel fogadjuk fordítók, programfejlesztők segítségét, de szívesen veszünk minden támogatást, amely közelebb visz az alapítványi cél eléréséhez.

 

A támogatások felhasználása

A kuratórium a munkák fontossági sorrendjének meghatározása során figyelembe veszi a támogatók véleményét. Ha a támogató elégedett az alapítvány munkájával, természetesen a kuratóriumra bízhatja a támogatás helyes felhasználásának megtalálását.

Amennyiben beleegyezik, az Ön nevét is feltüntetjük az alapítvány támogatói oldalán. A támogatók év végén tájékoztatást kapnak az alapítvány éves munkájáról. Az értékelő levélben küldjük el a támogatást igazoló papírokat is.

 

Kuratórium és aktivisták

FSF.hu Alapítvány

Élj szabadon, használj szabad szoftvert!