Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
Sulaki - 2017-02-17

  Már március-április fordulóján különleges élményben lehet részük a fotózás szerelmeseinek: részt vehetnek egy fotós workshopon, melyet Mikołaj Nowacki,

 Az öt napos fotós workshop Máltán csodálatos alkalom arra, hogy megismerje a Földközi-tenger festői szigetének kultúráját és építészetét. Ha szeretné megtudni, mit tudnak a legújabb Lumix kamerák, és szeretne Európa egyik legjobb fotósától tanulni, ne késlekedjen, jelentkezzen most!

 

Mikor Jacob James felkért, hogy vezessek egy workshopot Dél-Európában, egy percig sem haboztam. Nagyon élvezem, amikor Panasonic kamerákkal dolgozom. Alig várom, hogy megoszthassam tudásomat azokkal, akiknek szintén a fotózás a szenvedélyük!” – mondta Mikołaj Nowacki, a Lumix márkanagykövete.

 

A workshop résztvevőinek nagyszerű programokat terveznek. Megtekinthetik többek között Málta Függetlenség napi ünnepségét, amelyet minden évben március 31-én tartanak. Ezen a napon Málta fővárosában, La Valettában lenyűgöző felvonulásokat rendeznek. Fantasztikus lehetőség ez a résztvevőknek arra, hogy az eseményeket filmre rögzítse, és tovább fejlessze képességeit az utcai fotózás terén.

 

A Mikołaj Nowackival való együttműködésünk most kezd igazán alakulni.
Hihetetlen nagy öröm olyasvalakivel dolgozni, akinek ilyen óriási a tudása, és azt szívesen meg is osztja másokkal.Úgy gondolom, hogy a máltai workshop a Panasonicon túl elsősorban a résztvevőknek fog a javára válni, akik kiváló felszereléssel dolgozhatnak és a Lumix G márkanagykövetétől tanulhatnak” – mondta Klara Ufnalewska, kelet-közép európai PR menedzser.

 

Mikołaj Nowacki az egyetlen lengyel a Lumix nagykövetek között. Számos lengyel és nemzetközi fotós verseny győztese.  Dolgozott a The New York Timesnak, a Le Monde-nak, a Sternnek és sok más neves kiadványnak. A National Geographic lengyel kiadásának hivatalos fotósa.

 

A workshop részletes programjáért és más fontos információkért kérjük látogasson el ide:

https://intrepidexposures.com/photo-tours/malta-masterclass/?c=04007ae3e449