Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2017-02-17

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie...

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie1 bemutatta legújabb vezeték nélküli termékportfólióját, amely már iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékekhez is tartalmaz vezeték nélküli töltőmegoldásokat.

A mophie bemutatta legújabb juice pack air akkumulátoros mobiltokjait és ezek kiegészítőit. AziPhone 7-hez gyártott juice pack air 2,525
mAh
tárolókapacitású beépített akkumulátora akár 27 óra, a iPhone 7 Plus-hoz gyártott modell pedig akár 33 óra beszélgetési időt tesz lehetővé.2


 

A csak a mophie termékekre jellemző egyedi tulajdonságaiknak köszönhetően (gumírozott belső rögzítőpontok és a kijelzőt leejtéskor is megvédő kidomborított sarokfelületek) a tokok maximális védelmet nyújtanak a mobilkészülékeknek. A megbízható védelem és az extra akkumulátor idő mellett a modellek támogatják a vezeték nélküli töltést, és további újdonságokat is tartalmaznak.

 

A juice pack air támogatja a charge force™ technológiát, amely mágneses illesztést tesz lehetővé a mophie összes charge force™ kompatiblis kiegészítőjével, minden eddiginél egyszerűbbé téve a vezeték nélküli akkumulátortöltést. Mindkét modell kompatibilis a Qi technológiával, és lényegében minden ismert vezeték nélküli töltési rendszerrel, amelyeket repülőtereken, éttermekben, kávézókban, vagy autókban használnak.

 

A készüléken található
LED
-es kijelző segítségével egyszerűen ellenőrizhető a töltöttségi szint és a töltés állapota, továbbá praktikus funkció a
Priority+ charging, amelynek köszönhetően választható, hogy először a telefon, vagy a tokba épített akkumulátor töltődjön.

 

Az új sorozat tartalmazza a juice pack® wireless iPhone 6s/6 és juice pack® wireless iPhone 6s Plus/6 Plus termékeket (mindkét típushoz jár a hordozható töltőállomás is), a charge force™ dokkolók asztali, szellőzőnyílásra szerelhető, és a charge force™ töltőállomás változatait is.

A juice pack® wireless és juice pack® kis méretű kézbe illeszkedő eszköz, amelyet arra terveztek, hogy 50, illetve 60%3-kal több energiát biztosítson a mobilkészülékeknek. Mindkét tokhoz gyári tartozék a vezeték nélküli dokkoló egység, és kompatibilisek a Qi, és szinte minden egyéb vezeték nélküli töltési technológiával, telefonnal és kiegészítővel.

 

Asztali és szellőzőrácsra szerelhető charge force® töltőállványok

 

Az asztali és szellőzőrácsra szerelhető charge force dokkolóállványok minden vezeték nélküli mophie tokkal kompatibilisek. Mindkét mágneses tartóállványt 5.5”-os telefonkészülék és juice pack függőlegesen, vagy vízszintes irányban történő rögzítésére tervezték. Az charge force desk
mount
talpa többféle szögben állítható a tökéletes nézőpozíció megtalálása érdekében. A  charge force® vent mount speciális négyágú rögzítőjével könnyedén rögzíthető az autó szellőzőnyílásra.




Charge force töltőállomás

A charge force töltőállomás vezeték nélküli hordozható töltőmegoldás. A legtöbb okostelefonnál 5X hosszabb akkumulátoridővel (10,000 mAh) rendelkezik, minden iPhone és Samsung Galaxy S készülékhez gyártott charge force juice pack tokkal, és Qi wirless technológiával tölthető eszközzel kompatibilis. A beépített
USB
port
lehetővé teszi egy második készülék párhuzamos töltését is.


A korábban megjelent juice pack® Samsung Galaxy S 7/S7 edge készülékkel kiegészítve a termékcsoport egy a hét minden napján, a nap minden órájában rendelkezésre álló vezeték nélküli töltési környezetet kínál a mobil életstílus híveinek.

 

A juice pack air, juice pack® wireless, charge force® desk mount; charge force® vent mount, charge force® powerstationtermékek megvásárolhatók a mophie.com weboldalon.

1 Forrás: NPD Group, Cellphone
Device
Protection, Charging Case, Dollars & Units.


2A mophie juice pack air akkumulátor kapacitásának és az iPhone 7 és iPhone 7 Plus készülékek akkumulátor kapacitásának összegzésével becsült érték.

3 juice pack® wireless - iPhone 6/6s/6s plus/6 Plus, juice pack® - Samsung galaxy S7/S7 Edge.