Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Lakossági Internet
Szerkesztĺ‘sö©göĽnket a GDATA vö­rusirtö¨ vö©delmezi
Telekom 4G+
http://www.acer.com/ac/hu/HU/content/group/laptops
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Szórakozás
sulaki - 2017-02-17

Az énekesnő folyamatosan keresi az új kihívásokat

Varázslatos hang, páratlan élmény, feledhetetlen este, ahol csupán karnyújtásnyira énekel majd vendégeitől Szekeres Adrien. Hazánk egyik legmeghatározóbb előadóművésze egy következő zenei kalandra hívja a közönséget! 

 

Szekeres Adrien meghódította már hazánk legnagyobb koncertszínpadait, és számos alkalommal ejtette már rabul a közönség szívét. Neve hosszú idő óta garancia a kiváló minőségre és az igényes zenei világra.

Az énekesnő folyamatosan keresi az új kihívásokat, melyekkel a legfőbb cél számára mindig az, hogy a közönségnek maradandó élményt nyújtson. Ezért is vállalkozott arra, ismét egy rendhagyó, ezútal zongorás estre hívja meg vendégeit. Második Lakáskoncertje március 31-én, pénteken, 19:00 órakkor kerül megrendezésre.

Budapest szívében, az Andrássy úton, egy gyönyörű lakásban várja mindazokat, akik szeretnének eltölteni vele egy kellemes estét. A koncerten csupán egy maréknyi ember vehet részt, akiktől karnyújtásnyira énekel majd Szekeres Adrien.

A nagykoncertek sodró lendülete és fergeteges hangulata helyett ezúttal bensőséges légkör várja a közönséget. Egy felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek egy zongora kíséretében, végigvezetve a hallgatókat ismert és új dalain.

Hogy miért vállalkozik erre a rendhagyó estre Szekeres Adrien? „Szeretek új emberekkel találkozni és meghallgatni a történeteiket. Ezen az estén baráti beszélgetésekre is lesz lehetőségünk” – mondja az énekesnő.

Szórakozás
sulaki - 2017-04-24
KAFF 2017: megvan az európai versenyprogram

Három Oscar-jelölt animáció mellett egy idős hölgy tengerparti kalandja, egy londoni pár élete, a kézfej nélküli lány meséje, és egy Afganisztánban harcoló lengyel emigráns igaz története is bekerült az egészestés európai animációk versenyprogramjába