Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Lakossági Internet
Szerkesztĺ‘sö©göĽnket a GDATA vö­rusirtö¨ vö©delmezi
Telekom 4G+
http://www.acer.com/ac/hu/HU/content/group/laptops
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Szórakozás
Sulaki - 2017-02-17

Francia-belga koprodukcióban készült családi dráma

A SCOPE100-győztes After Love című filmünk RÉG NEM SZERELEM címmel kerül a hazai mozikba idén áprilisban, ám premier előtt a Frankofón Filmnapokon láthatják az érdeklődők. A Budapesten március 1. és 10. között megrendezendő filmfesztivál programjában három alkalommal is szerepel Joachim Lafosse alkotása. 

 
A francia-belga koprodukcióban készült családi dráma hősei, Boris és Marie 15 év házasság után válni készülnek. Ám Boris addig nem tud elköltözni a lakásból, ahol lányaikkal élnek, amíg Marie nem vásárolja ki belőle. Mi történik, ha már nem lehet rendbehozni, ami tönkrement? Joachim Lafosse rendező (Sárdobálók, Gyermekeink, Fehér lovagok) nem egy házasság megromlását mutatja be, hanem realista módon tárja fel a szereplők jelen idejű próbálkozásait az összetett és idegőrlő helyzet megoldására. A némafilmes sztárja, Bérénice Bejo és az eddig rendezőként ismert Cédric Kahn főszereplésével készült filmet a cannes-i Rendezők kéthete szekciójában mutatták be.
 
A film előzetese (12E):
 
A Rég nem szerelem vetítései a Frankofón Filmnapok programjában:
 
 
Szórakozás
sulaki - 2017-04-24
KAFF 2017: megvan az európai versenyprogram

Három Oscar-jelölt animáció mellett egy idős hölgy tengerparti kalandja, egy londoni pár élete, a kézfej nélküli lány meséje, és egy Afganisztánban harcoló lengyel emigráns igaz története is bekerült az egészestés európai animációk versenyprogramjába