Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
sulaki - 2017-02-17

   

 

 

 

Szerdán a Panasonic hat olyan új szépség- és testápolási terméket mutatott be, amelyek otthoni használatra kínálnak szépségszalon minőséget: három száraz/nedves szőrtelenítőt az ED-sorozatból, két száraz szőrtelenítőt a WS-sorozatból és az ES-WE22 lábápoló készüléket.

 

Az új termékek, amelyek a Panasonic kiemelkedő minőségű és kiváló teljesítményű szépség- és testápolási termékek fejlesztésében szerzett több évtizedes tapasztalatára épülnek, a pontos és fájdalommentes szőreltávolítás és ‑kezelés, a sima bőr biztosítása és a lábápolás terén kínálnak széles körű megoldást.

 

A mindig csábítóan puha és sima bőrért

 

A Panasonic öt új epilátort mutatott be az ES-ED és az ES-WS sorozatban, amelyek mindegyike egyszerű szőrtelenítést tesz lehetővé, egy wellness központ élményét kínálva otthonában.

 

Az új ES-ED 93, 53 és 23 készülékek kezelőfelületei megújultak: kétsebességes
LED
kijelző, nedves és száraz elforduló fej és negyvennyolc csipeszes dupla körtárcsa került a felületükre.


 

A nedves/száraz ES-ED23 epilátor két adapterrel, egy „kímélő védősapkával” és egy láb- és karszőrzet eltávolítására szolgáló fejjel rendelkezik. Az ES-ED53 modell alapja ugyanez, két további adapterrel – egy bikinifésűvel és egy borotvafejjel kiegészítve. Az ES-ED93 készülékhez hat adapter tartozik, a fentieken túl hozzátartozik egy fej a hónaljhoz illetve bikinivonalhoz, és egy külön lábápoló fej is.

 

Az új ES-WS sorozat kiváló eszköz kezdőknek. Ebbe a sorozatba tartozik az ES-WS24 és az ES-WS14 száraz szőrtelenítő modell, amelyek kétsebességesek, „kímélő védősapka” tartozik hozzájuk és egyetlen, huszonnégy csipeszes körtárcsával rendelkeznek. Az ES-WS24 modellhez egy további borotvafej és bikinifésű is tartozik.

 

 

 

 

 

Gyönyörű bőr a lábujjak hegyéig

 

Újdonság a Panasonic-tól: az ES-WE22 lábápoló készülék megküzd az elhalt bőrsejtekkel, a száraz sarokkal és a tyúkszemmel, és közben gyengéd marad a lábhoz.

 

A hálózatról működő készülék mosható, széles reszelőjével könnyen eltávolíthatók az elhalt hámsejtek, a láb és a sarok pedig hihetetlenül puha és sima lesz.