Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2017-02-17

A dizájn, az innováció és az egészséges életmód ötvözése

 

 

A lassú gyümölcsprés és a kenyérsütő erőteljes és elegáns fejlesztéseit és a vadonatúj kézi robotgépet a modern életstílusnak és ízlésnek megfelelően tervezték

 

Szerdán a Panasonic bejelentette, hogy az egészséges életmódot képviselő, népszerű konyhai kisgépeinek kínálatát három új modellel bővíti: az MJ-L600SX lassú gyümölcspréssel külön smoothie funkcióval, az SD-ZX2522 kenyérsütővel négy új menü-opcióval és a vadonatúj, erős MX-S401 kézi robotgéppel. A konyhai kisgépek teljes választékára jellemző a kiemelkedő érték és minőség együttese. A japán gondolkodásmód inspirálta a készülékeket: „Tapasztalja meg a frissességet”.

 

Ízletes és tápláló receptek könnyedén

 

A Panasonic rendkívül népszerű lassú gyümölcsprését egy smoothie kiegészítővel és sötétezüst dizájnnal turbózták fel. A termék tartozékaival a felhasználók könnyedén készíthetnek gyümölcsleveket, szószokat, önteteket, fagyasztott keverékeket, de ami igazán új szintet jelent, az a „smoothie tölcsér”.

 

Az új generációs MJ-L600SX tökéletes méregtelenítéshez vagy az egészséges életmód kiegészítésére. Erős, alacsony sebességű motorjával vágás helyett lassan préseli az összetevőket, így minimálisra csökken a hővel és levegővel való érintkezés a préselés alatt, ezáltal maximálisan megmaradnak a tápanyagok az összetevőkben a folyamat közben és nem lép fel oxidáció.

 

 

 

Kiváló friss kenyér, sütemények és tészta minden nap

 

Az új SD-ZX2522 kenyérsütőbe négy új menü-opció került: a népszerű gluténmentes kenyér-recept után a felhasználók most nagyon ízletes, gluténmentes süteményeket, tésztákat és teljes kiőrlésű kenyeret készíthetnek. Mindezt egy gyönyörű, fekete és rozsdamentes acél eszközzel, amelyen továbbfejlesztett érintőüveges kezelőfelület található.

 

A teljes kiőrlésű kenyérhez az SD-ZX2522 a magadagolóból adagolja a magokat a tésztába, pontosan a megfelelő időpontban (a jelenlegi modellekben erre az elején van szükség). Így tökéletes, kiválóan megsütött kenyér fog készülni.

 

A Panasonic komoly kutatási-fejlesztési tevékenységet folytatott, hogy megalkossa azt az innovatív technológiát, ami a programozás megfelelő sorrendjét, valamint megfelelő hőmérsékletet és elkészítési időt biztosítva gondoskodik a fantasztikus ízű gluténmentes süteményekről és kenyerekről. Most már azoknak sem kell rossz ízű termékekkel kínlódniuk, akiknél a glutén fogyasztása kellemetlen következményekkel jár. Az új kenyérsütő a felhasználót és családját minden nap ellátja friss kenyérrel – a hagyományos és a gluténmentes változatok egyformán finomak.

 

De nem csak sütni lehet vele – az SD-ZX2522 modell új dagasztási technológiát használ, amellyel „kemény” tésztát lehet dagasztani a kiváló ízű búza- vagy gluténmentes száraztésztához. Mindezt a Panasonic azért kínálja, mert elkötelezett az egészséges és kiegyensúlyozott életmódot támogató „Tapasztalja meg a frissességet” filozófia iránt.

 

Vágás és aprítás könnyedén, kézi készülékkel

 

Az ezüstre festett MX-S401 Panasonic kézi robotgép egyedi, négy pengés vágó és aprító rendszerével, erős motorjával és vágó-tartó tartozékával új viszonyítási pontot jelent a piacon. Tökéletes választás a biztonságos és könnyed otthoni aprításhoz. A felhasználó könnyedén készíthet tápláló bébiételeket vagy lenyűgöző, ízgazdag szószokat közvetlenül tálalás előtt.

 

Többféle textúrájú anyagot vág fel és kever össze egyszerre, köszönhetően az erős motornak, a kivételes, 30 fokos késeknek, amelyek a készülék tartósságát növelik, és az éles alkéseknek. Az MX-S401 modell számos aprító és habverő tartozékkal rendelkezik, valamint három automata beállítással: alacsony és magas sebességfokozattal, illetve pulzáló funkcióval, annak érdekében, hogy egyenletesen aprítsa és keverje össze a különböző összetevőket. Az alacsony fokozat lassúindítási funkcióval is rendelkezik, hogy a tejszín és a szószok tökéletesen összekeveredjenek.

 

A biztonság érdekében az MX-S401 modell két mozdulattal kapcsolható be, valamint gyermekzár és megszakító is található benne.

 

Trendi színek az új reggeliző kollekcióban

 

Az új reggeliző kollekciót, amelyben kávéfőző, kenyérpirító és elektromos vízforraló is található, úgy tervezték, hogy színeikben összeillők legyenek a legtrendibb konyhák színvilágával – a falaktól a pultig. Jelenleg az egyetlen olyan reggeliző sorozat a piacon, amely a színválasztás fő trendjéhez igazodva vegyes színárnyalatokat kínál.