Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
sulaki - 2017-02-17

  Továbbfejlesztett szájápolási termékek, amelyek professzionális fogápolást biztos&iacute

Szerdán a Panasonic két olyan új szájápolási eszközt mutatott be, amelyek a szájhigiéné javításával segítik a periodontális betegségek legyőzését. A két új termék az EW-DL75 tölthető fogkefe szonikus vibrációs technológiával és az EW1611 szájzuhany.

 

A Panasonic bővítette továbbfejlesztett szájápolási termékeinek kínálatát, hogy új, innovatív lehetőségeket kínáljon a fogmosás és irrigáció terén. A cél a világ egyik legelterjedtebb betegségtípusa, a periodontális betegségek hatékony megelőzése és a fogszuvasodás elleni harc.

 

Továbbfejlesztett rendszer a ragyogóbb mosolyért és a kellemesebb fogmosás élményéért

 

A Panasonic új, pehelykönnyű, tölthető, szonikus vibrációs technológiát alkalmazó EW-DL75 fogkeféje extrafinom sörtékkel (0,02 milliméter) rendelkezik, ami biztosítja a periodontális tasakok szakértő ápolását, és könnyű mozgatást tesz lehetővé a fogíny mentén. Ez a vízálló szájápolási eszköz nagysebességű és ultra pontos, egy milliméteres szonikus rezgést alkalmaz. Percenként akár 31.000 kefemozdulatra képes, hogy az íny legkisebb igénybevétele mellett távolítsa el a lepedéket, és ezzel a fogápolás új szintjét hozza el otthonába.

 

A teljesítmény szabályozásával ez a továbbfejlesztett fogkefe lehetőséget biztosít az egyéni igények szerint kialakított fogmosásra, és minimálisra csökkenti az íny igénybevételét. A felhasználók bizonyára nagy örömmel fogadják ezt a kompakt és stílusos szájápolási terméket, amely egyetlen feltöltéssel hatvan percig használható. Az EW-DL75 könnyű, kényelmes a fogása és egyszerűen használható. Mindenben megfelel az IPX7 vízállósági szabványnak.

 

Ultrahangos tisztítás az egészséges fogínyért és erősebb fogakért

 

A stílusos külsejű Panasonic EW1611 szájzuhany továbbfejlesztett tisztálkodási termék, amelybe erős szivattyú került. Ez nagy víznyomást biztosít, ami segít eltávolítani az ételmaradékokat a periodontális tasakokból. Az ultrahangos technológiának köszönhetően az új szájzuhany még több ételmaradékot távolít el a fogakról és a fogközökből a más modellek által használt víznyomásnál alacsonyabb nyomás ellenére is.

 

Az új szájzuhany tökéletes választás otthonra. Ergonomikusan kialakított mágneses markolata könnyedén hozzátapad a víztartályhoz, és higiénikus tárolást tesz lehetővé. Az új formájú ultrahangos fúvóka fokozza a víz nyomását, lökéshullámokat keltve az erős tisztító hatás érdekében. Az EW1611 készülékhez mosogatógépben is mosható, nagy űrtartalmú, 600 milliliteres víztartály tartozik. Egy tíz beállítást lehetővé tevő kezelőfelületet találunk rajta, amely megkönnyíti a víznyomás szabályozását.

 

A legjobb eredmény érdekében a Panasonic azt ajánlja, hogy a fogmosást követően mindig használjon szájzuhanyt is.