Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2017-02-17

  Először érkeznek Európába az új OLED televíziók, a legújabb Technics lemezjátszók, számos új konyhai gépek és

 

Szerdán a Panasonic Convention szakkiállításon a Panasonic termékek széles skálája mutatkozik be, az audiovizuális készülékektől, a konyhai kisgépeken keresztül, a szépség- és testápolási termékekig.

 

Az éves Panasonic rendezvényen láthatóvá válik, milyen elkötelezetten dolgozik a vállalat, hogy innovatív és integrált megoldásokat alkosson az egyre kényelmesebb, biztonságosabb és örömtelibb életért. Minden bemutatott terméket úgy terveztünk és fejlesztettünk, hogy egyedi életstílust kínáljanak.

 

A 2017-es Panasonic Convention legfontosabb termékei

 

A Panasonic - partnereivel - Intelligens Városokat hoz létre

Stratégiai partnereivel együttműködve a Panasonic jobb életmódok kialakításán dolgozik. Az intelligens városok, mint a Fujisawa Sustainable Smart Town (Fujisawa fenntartható intelligens város, FSST), a Tsunashima SST és a ‘Future Living Berlin’ kiváló példák a Panasonic lankadatlan innovációs munkájára, amivel már ma megjeleníti a jövő életviteli koncepcióit. Az akkumulátoros tárolástól a napenergiát hasznosító technológiákon keresztül a hőszivattyúkig terjedő energetikai megoldások ezekben és más városokban is fejlődést jelentenek, és új módszerként jelennek meg az energia létrehozásában, tárolásában, kezelésében és hatékonyságában.

 

A kiskereskedelemben a Panasonic több megoldást kínál a vásárlás élményének átformálására. A Panasonic új technológiája, a LinkRay, a felhasználók okostelefonjához csatlakozik, hogy a márkák személyre szabott ajánlataikat és információikat közvetlenül a fogyasztónak tudják eljuttatni. Emellett a Panasonic intelligens videó elemző megoldása nagyobb betekintést biztosít kiskereskedők számára a vásárlók viselkedésébe, az üzletekben való promóciós területek optimalizálása céljából.

 

Életstílus bemutató – a „frisset, gyorsan” élménye

A Panasonic 2017-es konyhai kisgép-kínálata a japán gondolkodásmód által inspirált „Tapasztalja meg a frissességet” filozófiára koncentrál, amely az európai fogyasztók azon növekvő csoportját célozza meg, akik egészséges, fenntartható életmódra vágynak, és friss, gyorsan elkészíthető ételeket szeretnének fogyasztani.

 

Azegészséges étkezést előtérbe helyezve, a rendkívül népszerű MJ-L600 lassú gyümölcsprés most smoothie kiegészítőt kapott, a legújabb SD-ZB2522 kenyérsütő pedig élen jár az ízletes gluténmentes receptjeivel, amelyek között már süteményeket, tésztát és teljes kiőrlésű kenyeret is találunk. Szintén bemutatjuk a Panasonic új, erős kézi robotgépét, az MX-S401 modellt, (ősztől kapható az üzletekben): a konyhai kisgépek kategória így egy eredeti, négy késes aprító rendszerrel bővül, mely a kiváló vágóteljesítmény érdekében meghajtás-vezérlést alkalmaz. Végül az új mikrohullámú sütők az egészséges életmódot testesítik meg azáltal, hogy pároló funkció került a grillezős termékekbe, ezáltal gyorsan lehet olyan ételeket készíteni, amelyek megőrzik a friss alapanyagok fontos tápanyagait.

 

Egészség és a szépség - még elegánsabban

A Panasonic tizenkét új, férfiaknak és nőknek szánt termékével, többek között haj- és szőrzetnyírókkal, lábápolási eszközökkel és innovatív szájápolási készülékekkel segít, hogy mindenki a legtöbbet hozza ki külsejéből és jól érezze magát a bőrében.

 

Az új GD férfi borotva/haj- és szőrzetnyíró sorozat prémium minőséget képvisel, a termékek, az erő és precizitás tökéletes egyensúlyát valósítják meg és új, innovatív kialakításuk még pontosabb formázást és kivételes alakítást tesz lehetővé.

 

A szakkiállításon egy profi borbély is jelen lesz, hogy beszámoljon a Panasonic termékekkel szerzett tapasztalatairól, különösen az új LV ötpengés borotva sorozatról, és bemutatja a GD60 borotva és szakállnyírót. Ezekbe a termékekbe mind japán technológiával készült penge került.

 

A hölgyek számára öt új epilátor és egy új lábápoló készülék lesz elrhető, ezek mindegyike a szépségszalonok minőségét nyújtja a vásárlóknak otthonuk kényelmében.

 

LUMIX kamerával nem marad le az élet kihagyhatatlan pillanatairól

A Panasonic LUMIX kameráinak vezető modelljei gondoskodnak arról, hogy minden pillanat könnyen megörökíthető legyen - ez alól a 2017-es modellek sem kivételek. A DMC-FZ82 modellel a Panasonic most mutatta be népszerű, nagy zoommal rendelkező FZ bridge kamera-sorozatának legújabb tagját. Az FZ82 új tartozéka a 18,1
megapixeles
nagy érzékenységű MOS képérzékelő és a LUMIX DC VARIO 20mm ultraszéles látószögű lencse; a készülék a 60-szoros
optikai zoom
mellett 4K videó- és 4K képrögzítésre is alkalmas.


 

Először Európában: a látogatók működő darabokat láthatnak a GH5-ből, és kézbe vehetnek, kipróbálhatnak egy tökéletes hibrid kamerát, amely zavartalanul tud 4K 60p / 50p videót rögzíteni, és hűen adja vissza a 4:2:2 10-bit 4K videót, és megtekinthetik az iparág legnagyobb Micro Four Thirds lencse választékát.

 

A GH5 az egész bemutatótérben jelen lesz: különböző alkalmazásokat mutatunk be, például a „forgatósarkot”, egy 4K mozidíszlet-szerű forgatási területet, és egy
AF
alkalmazást - mindezt azért, hogy elmagyarázhassuk az eszköz kivételes képességeit. A prémium minőségű kamera kivételes teljesítményt biztosít profi fotósoknak, videósoknak és fotó/videó-hibrid készülékek feltörekvő felhasználóinak, hogy könnyedén és stílusosan ragadják meg a látványt.


 

Hollywood az otthonában - a Panasonic televíziók képminőségével most jobban, mint valaha

A Panasonic a televíziós technológiában szerzett sokéves tapasztalatát felhasználva, a lakberendezés legújabb elveiből inspirációt merítve, olyan vizuális rendszereket alkotott, amelyek a mozi élményét viszik el a vásárlók otthonába. Idén a Panasonic forradalmi 2017-es
OLED
és
LED
sorozatának televízióit mutatjuk be a „Hollywoodi moziélmény” részlegen.


 

Az EZ1000 és EZ950 4K Pro HDR OLED televíziói új referenciaszintet jelentenek a televíziózás világában 2017-ben. A valaha volt legpontosabb színeknek köszönhető, példátlan pontosságú és látványos szépségű képeivel a professzionális Panasonic EZ1000 és EZ950 modellek hozzáférhetővé teszik a legújabb OLED technológia teljes kontraszt- és a színpotenciálját.

 

A kategória zászlóshajója, az EZ1000 modell, szintén a forma és funkció tökéletes keverékét nyújtja nagyteljesítményű Dinamikus Penge Hangszóró hangrendszerével, amely az állványba van beépítve, így a képernyő mintegy lebegni látszik a hangszóró fölött. A vállalat elismert audiómárkájának, a Technicsnek a mérnökei hangolták a dinamikus penge hangfalakat, melyek a lehető legjobb hangzást biztosítják az OLED tévének.

 

Még több zene az otthoni audiovizuális rendszerében

A Panasonic otthoni audió készülékei a korlátok nélküli hallgatás élményét kínálják a felhasználóknak. Idén az ALL-sorozatot mutatjuk be, amelyet az egész lakásban kiépíthet és egyetlen rendszerbe kapcsolhat, hogy kiváló hangminőséget kaphasson, bárhol is van.

 

Továbbfejlesztett nagyfelbontású hangminőséget nyújtó mikro
CD
-s HiFi rendszereket mutatunk be, és a „minden egyben” hangzásélményt kínáló, trendi, városias stílust képviselő MAX HiFi rendszereket.


 

Smart Home - Okos Otthon kameráival új szintre emeljük a biztonságot

Intelligens életmód termékeivel, melyek kényelmesebbé, biztonságosabbá és kellemesebbé teszik az életet, a Panasonic nyugalmat hoz otthonába. A Panasonic 2017 tavaszi kollekciójával érkező KX-HNC800 full
HD
kamerával az eseményről élő közvetítés érhető majd el, így a látogatók maguk is megtapasztalhatják, hogy a HD minőség milyen kiváló felügyeleti lehetőséget biztosít otthonukban a felhasználóknak.


 

Soha nem marad le fontos felvételről a célzott előfelvétel funkciónak köszönhetően: a képkezelés két másodperccel azelőtt kezdődik, hogy a kamera mozgásérzékelője aktiválódik. Ha pedig nincs szükség felügyeletre, a kamerán kézzel eltolható egy zár, ami a kamerát elfedi és a mikrofont elnémítja.