Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2017-01-24

Miniszteri fővédnökséggel rendezik meg az idei InfoBált

Az InterContinental Budapest szálloda báltermében rendezik meg 2017. február 18-án a harmadik InfoBált. Az infokommunikációs szektor legelőkelőbb éves rendezvénye elegáns és különleges társasági esemény: találkozik az innovációra és fejlődésre építő piac a konzervatív hagyományokra támaszkodó báli csillogással.

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter fővédnökként és Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott védnökként támogatja az infokommunikációs ipar rendezvényét, amely a báli szezon igazi ékkövének ígérkezik. Érdekesség, hogy Nyitrai Zsolt, korábbi infokommunikációért felelős államtitkár, öt év kihagyás után először vállal szerepet e szektorhoz kötődő eseményen.

 

Oroján Sándor, a bál főszervezője elmondta: a helyszínválasztáskor azt tartották szem előtt, hogy legyen alkalmas akár 600 vendég egyetlen térben való befogadására. Oroján szerint a harmadik Infobál lesz az eddigi legnagyobb a vendégek létszámát tekintve, és várhatóan - az operabáltól eltekintve - ez lesz a báli szezon legnagyobb vendégsereget vonzó eseménye Budapesten.