Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2017-01-20

Újradefiniált képélmény

Az AOC AGON AG352UCG az eddigi legátütőbb képélményt nyújtó kijelző az AOC AGON prémium kategóriás gaming monitor sorozatában. A 2000 mm-es extra kicsi görbületi sugárral rendelkező monitor pontosan az akció középpontjába helyezi a játékosokat. A NVIDIA G-SYNC technológia a képernyő szakadozása, akadozása és a bemeneti késleltetés (input lag) minimalizálásával szuper gördülékeny és reakcióképes játékélményt kínál. A nagyméretű 35 hüvelykes (88,9 cm) képernyő UltraWide QHD 3440 x 1440 pixeles felbontása friss és részletgazdag grafikájával életre kelti a játékok világát. Az olyan intelligens kijelző beállítások, mint az AOC Shadow Control (árnyékvezérlés), és az olyan kényelmi funkciók, mint a headset tartó és kar az e-sport profik számára is tökéletes választássá teszik az AG352UCG monitort, mindemellett a beállítható színű
LED
égőkkel a kijelző megjelenése is személyre szabható. Az ergonomikus beállítási opciók és a szemet kímélő kijelző-technológiák a játékosok egészségét is megvédik.


 

Átfogó képélmény

Az AOC AGON AG352UCG a 35 hüvelykes (88,9 cm) VA panel teljesítményét 3440 x 1440 pixeles UltraWide QHD felbontással turbózta fel, melynek köszönhetően a játékosok fejest ugorhatnak a pengeéles és extrém részletgazdag grafikával rendelkező játékvilágokba. A 21:9 képarány szélesebb látóteret biztosít, mely számos játékban nem csak előny, de teljesebb képélményt is nyújt. Ez utóbbi hatást drámaian növeli az AG352UCG monitor 2000 mm-es extra kicsi sugarú hajlított képernyője. A konkáv kijelző fokozza a néző mélységérzetét, miközben minimalizálja a kép torzulását,ezáltal új szintre emeli a játékok nyújtotta képélményt. A nagyobb sugarú kijelzőkkel összehasonlítva a kicsi, 2000 mm-es sugár még erőteljesebbé teszi a görbületet és a képélményt.

 

Zökkenőmentes játék

A monitor kiváló 100 Hz-es képfrissítési arányán túl az AOC AGON AG352UCG kijelzőbe beépített NVIDIA G-SYNC modul szinkronizálja a kijelző képfrissítési arányát a kompatibilis NVIDIA grafikus kártya GPU-jával. Ezáltal kiküszöböli a képernyő szakadozását, miközben minimalizálja az akadozást és az input lag-et. Ez szuper gördülékeny grafikát és kiválóan reagáló, figyelemelterelés nélküli játékot eredményez, mellyel a versengő játékosok felülmúlhatják magukat. A NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) technológia lehetőséget ad arra, hogy a játékosok csökkentsék a mozgáselmosódást és a szellemkép hatásokat.

     


 

Tökéletes kényelem

Mind a kijelző beállításai, mind a monitorállvány számos olyan lehetőséget kínál, mellyel az AOC AGON AG352UCG a játékosok egyedi igényeihez szabottan állítható. Az AOC Shadow Control funkció például, anélkül hogy befolyásolná a képernyő többi részét, világosabbá teszi a kép túlságosan sötét területeit és sötétebbé teszi a túl világos területeket. A hosszúra nyúló e-sport meccsek során a szem kellemetlen érzetének és fáradásának megelőzése érdekében az AOC Flicker-Free technológiája egyenáramú (DC) háttérvilágítással szabályozza a monitor fényerejét, mely csökkenti a monitor villódzását. Az AOC Low Blue Light opciója szintén megóvja a szemet, mivel csökkenti a potenciálisan káros hullámhosszú kék fényt.

Annak érdekében, hogy a játékosok testtartása is egészséges legyen, az AG352UCG robusztus és kiváló ergonómiát nyújtó állvánnyal rendelkezik, melynek neve AOC Ergo Base. Be lehet állítani rajta a magasságot, a dőlésszöget és az elforgatás mértékét, így minden játékos megtalálhatja a számára legkényelmesebb pozíciót és elkerülheti a hátfájást. A termék kényelmes hordozófogantyújával az AG352UCG egyszerűen elvihető
LAN
partikra és egyéb eseményekre, valamint a kijelző behúzható headset tartójára a szünetekben a játékosok biztonságosan ráhelyezhetik headsetjüket.

 

Egyéni stílus

A lenyűgöző teljesítményen és a kényelmi funkciókon túl az AOC AGON AG352UCG modern és megnyerő formatervezésű. Sőt, a monitor megjelenése a játékos és az e-sport csapat egyéni ízlésének és igényének megfelelőn állítható be: Az AG352UCG hátsó és alsó peremén lévő LED égők három különböző színre (piros, zöld és kék), valamint három különböző fényerő szintre állíthatók be.

 

Az AOC AGON AG352UCG kijelző 2017. márciusától lesz kapható. A termék ajánlott fogyasztói ára 899 euró.