Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2017-01-19

2016 decemberétől a SimplePay is megtalálható a világ egyik legnépszerűbb elektronikus kereskedelmi platformjának fizetési kapui között

 

A teszteken bevált, így már a Shopify-webáruházzal rendelkező kereskedők is használhatják a SimplePay rendszerét. Az OTP Mobil fizetési megoldása az egyedüli hazai szereplő a Shopify kiterjedt hálózatában.

 

2016 decemberétől a SimplePay is megtalálható a világ egyik legnépszerűbb elektronikus kereskedelmi platformjának fizetési kapui között. Az OTP Mobil tulajdonában lévő online bankkártya elfogadó szolgáltatás az egyetlen magyar nyelvű, forint alapú fizetési mód a webáruház üzemeltető rendszerében, ami hazai ügyfélszolgálattal, magyar nyelvű ügyintézéssel a Shopify.hu oldallal együttműködve segít eligazodni a kereskedőknek.

 

„A SimplePay fizetési megoldást azért hoztunk létre, hogy megkönnyítsük az e-kereskedők dolgát azáltal, hogy egy kulcsrakész, gördülékeny és sokoldalú szolgáltatást nyújtunk számukra. Azzal, hogy a SimplePay egy nemzetközileg is elismert, a KKV-k fejlődését nagyban támogató platform rendszeréhez csatlakozhat, tovább erősíti ezt a missziónkat. A Shopify rendszerébe bekerülni rendkívül nehéz, hiszen egy kiterjedt partnerhálózattal rendelkező nemzetközi cégről beszélünk. Mindezek miatt különösen büszkék vagyunk rá, hogy mi lettünk náluk az első hazai szolgáltató.”– mondta el Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezető igazgatója.

 

A SimplePay nagy népszerűségnek örvend a hazai online kereskedelemben, hiszen jelenleg már 1500 vállalkozás több mint 2000 webshopja használja a fizetési megoldását. Gyorsaságát, kényelmességét és megbízhatóságát jól mutatja, hogy csak 2016-ban 1,5 millió sikeres tranzakció futott keresztül a szolgáltatáson, ami a Shopify platformjába való integrációja után új potenciális vásárlókat hozhat a rendszert használó kereskedők számára.