Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Szórakozás
sulaki - 2016-10-27

Gálvölgyi János szerint a zene könnyeket csal a szembe

Videóüzenetben beszél a zene erejéről Gálvölgyi János. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas magyar színművész életében fontos szerepet játszanak a dallamok, ráadásul amellett, hogy rendszeres koncertrejáró, saját lemezgyűjteménye is van.

"Nálam megállás nélkül szól a zene, nélküle nem is lenne igazi az életem. Szeretem a komolyzenét, a népzenét, a rockot, mindent meghallgatok. Óriási lemezgyűjteményem is van, legalább száz darabot tartok itthon régi bakelitekből, CD-kből, kazettákból. Szeretem hallgatni a zenét a régi lemezjátszómon, és nagyon tartok attól, hogy az
MP3
térhódításával mi lesz majd velem, mert ahhoz már nem értek" - mondta Gálvölgyi János, aki rendszeres koncertlátogató is.

"Ha tehetem, járok koncertekre, de hál istennek csak ritkán tehetem, mert van dolgom esténként a színházban. Tom Jones magyarországi koncertjein mindig ott vagyok például, és egymás után kétszer sikerült elkápráztatnia. Az ember azt gondolná, hogy a lemezeken minden szépen ki van cizellálva, de a koncerteken még csodálatosabb volt, életre szóló élményt nyújtott. A legközelebbi koncert ami tervben van, az a 100 gitáros egy színpadon Palladio Orchestra debütálás, bízom benne, hogy semmi nem gátol meg abban, hogy ott legyek" - tette hozzá Gálvölgyi, aki örömmel vállalta a videóüzenet elkészítését.

"Azért kértük fel Gálvölgyi Jánost az image filmünk főszereplőjének, mert ő ugyanazt a sokszínűséget képviseli a művészetben, mint a Palladio Orchestra a zenében" - tette hozzá Rácz László és Csapó Ádám, a Palladio Orchestra producerei.

Gálvölgyi János videóüzenete: https://www.youtube.com/watch?v=0az2CFPHjoYA Palladio Orchestra videoklipje: https://www.youtube.com/watch?v=rrwdzRqYP0Y