Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2016-09-26

A Qsirch Helper applikációval a felhasználók a NAS-on és az interneten egyszerre kereshetnek, növelve ezzel a fájlkeresés mértékét és hatékonyságát

A QNAP® Systems, Inc. bejelentette, hogy a Qsirch keresőmotorját Firefox™bővítménnyel – Qsirch Helper – frissítette, miután 2016 márciusában már kiadta a Google™modulját.

 

A Firefox™ 2016. áprilisában kiadott gazdasági jelentése szerint 15,6 %-kal megelőzték a Microsoft
Internet
Explorer és Edge böngészők összesített, 15,5 %-os piaci részesedését. A QNAP reagálva erre a piaci növekedésre készítette el a Qsirch Helpert Firefox bővítményt, ezzel is még jobb választást kínálva a böngésző felhasználóinak.

 

A Qsirch Helper applikációval a felhasználók a
NAS
-on és az interneten egyszerre kereshetnek, növelve ezzel a fájlkeresés mértékét és hatékonyságát. Amikor a Google™ keresőt használjuk a Firefox böngészőben, a Qsirch Helper a keresőszavaknak megfelelően a NAS-on is megtalálja a fájlokat.

 

„A kutatásokért és fejlesztésekért felelős csapatunk elkötelezett a teljes szöveges tartalmakban történő kereső technológia, a Qsirch Helper mellett, amely egyszerűsíti a fájlkeresés folyamatát a NAS-on. Abban a reményben fejlesztettük tovább a Qsirch applikációnkat, hogy az intelligens keresési folyamat valóban csak egy kattintásra legyen a felhasználóktól” – nyilatkozta Cherry Chen, a QNAP termékmenedzsere.

 

Elérhetőség és kompatibilitás

A Qsirch 2.2 elérhető a QTS App Centerben.

A Qsirch Helper Firefox™ bővítményt innen töltheti le: https://addons.mozilla.org/firefox/addon/qsirch-helper/

Rendszerkövetelmények: x86-alapú NAS, minimum 2
GB
RAM; ARM-alapú
NAS
esetében pedig legalább 4 GB RAM. Az optimális teljesítmény érdekében minél több memória használata javasolt.

Firmware Követelmény: QTS 4.2.0 (vagy újabb).

A Qsirch-el kapcsolatos további információkért kérjük, látogassa meg a https://www.qnap.com/solution/qsirch/en/ weboldalt.