Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2016-09-23

Alacsony költségű, egyszerű otthoni fotónyomtatás

Az Epson új Value Glossy Photo Paper terméke kedvező árú megoldást biztosít a mindennapi fotónyomtatáshoz. Legyen szó a legutóbbi nyaralás képeiről, egy iskolai feladat vagy kollázsok elkészítéséről, az új fotópapír minden esetben ugyanazt a magas Epson színvonalat garantálja.

 

A Value Glossy papírt a japán gyártó úgy fejlesztette ki, hogy az Epson tintáival együtt a lehető legjobb minőségű fotók nyomtatását tegye lehetővé az otthoni felhasználók számára. Az új termék előnyeit – márkától függetlenül – minden hátsó papíradagoló tálcával rendelkező tintasugaras nyomtató tulajdonosa kihasználhatja.

 

Az Epson fotópapírok széles választékát kínálja, hogy a felhasználók minden esetben kedvező áron érhessék el a számukra megfelelő terméket. Az új, 183 g/m² súlyú, három csillagos Value Glossy Photo Paper kitüntetett helyen áll az Epson kínálatának belépő szintjén. Azok számára, akik professzionális vagy archiválási minőséget keresnek, az Epson a 200 g/m² súlyú, gyantabevonatú, négy csillagos Glossy Photo Paper, a 255 g/m² súlyú Premium Glossy Photo Paper, valamint a 300 g/m² súlyú, öt csillag plusz kategóriás Ultra Glossy Photo Paper termékeket biztosítja.

 

A széleskörűen felhasználható Value Glossy Photo Paper két méretben kapható: A4-es és 10x15 cm-es változatban, valamint különböző, húsz, ötven vagy száz lapos kiszerelésben érhető el. A papír visszazárható csomagolásban érkezik, így könnyedén megóvható a nedvességtől és a fénytől.

 

Völgyi László, az Epson Magyarország termékmenedzsere elmondta: „Az emberek kedvelik a fényképeket és mi szeretnénk őket segíteni a szabadabb fotónyomtatásban, amelyet a felmerülő költségek gyakran akadályoznak. A Value Glossy Photo Paper termékkel erre a problémára kínálunk megoldást, hiszen ez a fotópapír Epson minőségben biztosít kedvező árú fotónyomtatást a hétköznapi felhasználók számára.”

 

A Value Glossy Photo Paper 2016 októberétől lesz kapható, az A4-es méretben 50 és 20 darabos csomagban 4299 és 2099 forintért, a 10x15 cm-es változatban pedig 100, 50 és 20 lapos kiszerelésben 2999, 2099 és 1499 forintos áron.